Fijne tandarts!

We komen graag bij onze tandarts.

Korte wachttijd, vlot geholpen.

Korte wachttijd, vlot geholpen. Merkwaardig alleen dat er 4 dames achter de balie stonden en mij werd verzocht de volgende keer me aan te melden via een computerscherm. De logische vraag die dan bij mij opkomt: wat doen die dames dan bij de receptie?

Vriendelijke Mondhygiëniste

Zij geeft regelmatig en goede informatie over de uitgevoerde behandeling

Op een goede manier behandeld

Goed behandeld

De beste tandarts ooit!

Hij is heel kundig, lief aardig en geduldig ik super ervaren.

Helemaal goed.

Goed ontvangst, duidelijke uitleg over wat er staat te gebeuren.

Ik kom al ruim 30 jaar naar volle tevredenheid bij André Claessen over de vloer. Vakkundig en een prettige persoonlijkheid.

De tandarts is erg aardig

De ass was dit keer minder aardig

gezellig en pijnloos

Naar de tandarts gaan is nooit leuk. Maar ik ervaar het toch als prettig. Ik heb altijd dezelfde tandarts en dezelfde mondhygieniste. Dat geeft al een vertrouwd gevoel. Nooit pijn en altijd adequaat.

Super fijn

Geen poespas. Wat moet gebeuren dat gebeurd ook. Zeer deskundig. Goede uitleg, vriendelijk. Legt goed uit. Fijne communicatie ook naar de kinderen .

goed werk

tevreden met snellen behandeling

Goede behandeling met duidelijkheid

Duidelijke uitleg wat nodig is en prettige behandeling, met naar eigen keuze verdoving indien misschien nodig.

Snel en goed geholpen.

Deskunfige en goede behandeling.

ik word altijd prima geholpen

ik word altijd prima geholpen en kan de afspraak ook vroeg plannen

Vriendelijke medewerkster

Vlotte behandeling, geen wachten vooraf

Een zakelijke correcte behandeling

Met begrip voor de behandeling op mijn gemoedsrust, een pijnloze controle gedaan.

Snel en goed

Niet lang wachten. Tijd voor uitleg. Ontspannen sfeer.

Klantgericht, vriendelijk en deskundig!

100% service!

Wordt prima behandeld.

Ik vind tandarts behandelingen erg eng. Maar de tandarts begeleidt me altijd heel fijn zodat ik rustiger word.

Fijne wachtruimte, korte wachttijden.

Mijn ervaring bij Meermond centrum is goed.

Kom al jaren met mijn gezin bij Meermond. En ervaar dit als een prettige organisatie.

Was zeer tevrede

Heb er niet veel aan toe te voegen was zeer tevreden

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!