Heel fijn geholpen

Fijn geholpen

Altijd uitstekend behandeld

Altijd uitstekend behandeld

Uitstekrnd

Ben vriendelijk en uitstekend geholpen door een tandarts die waarnam voor mijn eigen tandarts

In een woord geweldig

Behandeling snel maar effectief.

Deskundige behandeling en prettig contact.

Zie hierboven. Geldt ook voor de assistente die mijn gebit reinigde.

Prettige omgeving , vriendelijke medewerkers

Dominique heeft het schoonmaken van mijn gebit , een moeilijk karwei omdat ik gevoelig tandvlees heb , uitstekend gedaan en netjes afgewerkt. De tandarts Vorstermans trof dus een schoon gebit aan , en had geen opmerkingen over de toestand van mijn gebit.

Een fijne behandeling

Ik hoefde niet te wachten. Ik werd meteen op mijn gemak gesteld. Mijn vragen werden meteen beantwoord. Een positieve sfeer en fijne behandeling.

Gewoon goed !

Tandarts vertelt duidelijk wat zij gaat doen en geeft de juiste adviezen. En dit alles op een prettige manier.

perfect

perfect

Ik ga nooit met tegenzin naar Centrum voor Tandheelkunde.

Ik ga nooit met tegenzin en ga lachend weer naar huis.

Vriendelijke en deskundig

Altijd het gevoel dat ze de tijd neemt en belangstellend hoe het gaat

efficient

Nog dezelfde dag geholpen door een uiterst bekwame tandtechnicus

Prima tandarts, daar zijn wij heel tevreden over

Hele vriendelijke, goede tandarts. Legt alles super goed uit en neemt mijn angst weg.

Vakkundig en vriendelijk

Op afgesproken tijd snel en vakkundig geholpen.

Zeer goed!

Na telefonisch contact kon de zelfde dag komen om mijn kroon te repareren!

Ik kon snel een afspraak maken bij een van de tandartsen nadat er een stukje van mijn ondertand was afgebroken. Fijn behandeld.

goed gedaan

het ging heel goed,

Super fijne tandartsenpraktijk

Kom hier al jaren en inmiddels ook met ons zoontje. Altijd netjes opgeruimde wachtkamer, vriendelijke assistentes aan de balie, makkelijk aanmeldsysteem.

uitstekend

beide behandelingen op tijd en goed uitgevoerd

Kundig en iedereen vriendelijk.

Snel en deskundig

Snel en deskundig

Aardige dame, goede behandeling. Daar kom je voor.

Student, heb haar naam niet onthouden, maar ze deed haar werk keurig.

Fijne tandarts

Kom al jaren bij André. Fijne tandarts

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!