Geweldig goed

Hele goede vriendelijke tandarts ook voor als je schrik hebt

Kan weer lachen

Herstel van mijn voortanden die waren beschadigd maar die zijn weer mooi zichtbaar voor de rest.

Open goede communicatieve vaardigheden.

Nvt

Ik heb een super fijne en kundige tandarts

Ik heb een super fijne en kundige tandarts tandarts Claessen

Deskundigheid met glimlach

Zorgvuldig en deskundig. Vriendelijk

Aardige mensen. Op tijd aan de beurt. Een andere keer werd me van alles aangepraat qua poetsen . Nu niet .

Altijd tevreden

Ik ben heel tevreden over ontvangst, behandeling, en beantwoorden van vragen en advies. Normaliter ben ik ook heel snel aan de beurt en hoef niet te wachten tijdens afspraken, alleen de laatste keer niet ;-)

Goed en duidelijk overleg over de uit te voeren behandeling

Goede ervaringen

Fijne praktijk. Tandarts Jordy van 't Hof is top. Deskundige professional met een sociaal hart.

Prima en snel geholpen

Ik heb een goede tandarts die meedenkt en uitstekend behandelt en ook nog eens erg vriendelijk is.

goed geregeld

goed geregeld

Ik ben prima geholpen. En zelfs dit keer keurig optijd!

Zie bovenstaande...

Kom er al 40 jaar altijd goed

Tandarts Claessen is altijd heel deskundig en denkt met de patiënt mee

Voldoende tot goed

Erg onpersoonlijk dat het aanmeldsysteem op basis van geboorte datum: mensen hebben n naam. Ed Albers is top, ook altijd even n persoonlijk praatje.

Prima, deskundig en pakt door

Prima, deskundig en pakt door

Snel en netjes behandeld

Ik kom er al jaren en heel tevreden.

Professioneel

Behandeling altijd professioneel en legt alles uit, rustig en heeft alle tijd. Is nooit gehaast en weet gewoon wat hij doet. Super fijne tandarts

behandeling op korte temrijn bij spoed

Ineens breekt een stuk van mijn kies af en ik kon ( ondanks de feestdagen) snel terecht. Prima behandeling, alles werd aangekondigd, Ze weet dat ik liever geen verdoving wil, dus toen het toch pijnlijk was zei ze hoe lang het nog ging duren, zodat ik kon afwegen of dat ok voor me was. Zeer tevreden.

Prima centrum voor tandheelkunde

Ben tevreden over dit centrum.

zeer goed

vriendelijk en deskundig en vakkundige werkwijze.

Vriendelijke mondhygiëniste Dominique. Steld je op je gemak en is zeer vaardig. En niet zoveel last naar de behandeling.

Was goed

Was goed

een zeer deskundige en klantvriendelijke gehandeling

ben zeer tevreden met Jolanda; ze is heel deskundig en legt alles goed uit; voor mij een dikke 10 !

Prettige ontvangst en behandeling.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!