Vriendelijk en snel

het zal voor mij nooit prettig voelen

geen ervaring

Afspraak vergeten

Ik was mijn afspraak vergeten, maar kon dezelfde dag toch nogterecht Ik werd gebeld, en natuurlijk wist ik voordat ik opnam dat ik de tandartsafspraak vergeten was. Tot mijn verbazing kon ik een uurtje later gewoon toch nog terecht. Geweldig!!!

Fijne tandarts

Kundig en sociaal.

Meedenkend en kundig

Eerlijk en duidelijk.

Gewoon goed

Altijd vriendelijk. En kan gewoon terecht ook al is mijn eigen tandarts er niet.

Heel goed

Duidelijk goede afspraken alles loopt goed

Wisselend

Ik kom al heel mijn leven bij Ed, prima vent goede behandeling. Wat ik niet leuk vond was dat ik 2 maanden geleden telefonisch geen afspraak kon maken bij Ed voor controle 3n 2 weken geleden via de site dat wel kon doen. Heel vreemd

Prettig en snel geholpen

Zoals altijd heel vriendelijk

Iedereen is vriendelijk Bij de receptie ,telefooncontact en de tandarts staan je altijd vriendelijk te woord en behulpzaam met vragen

Ik vind het altijd heel goed.

De afspraken zijn altijd prima op tijd en ik ben altijd heel goed geholpen. Ook een goede uitleg en altijd vriendelijk.

Goed behandeld

Ik ben zowel door de mondhygieniste als door de tandarts keurig geholpen. Jammer was wel dat de afspraak met de mondhygiëne meer dan 10 minuten later begon dan afgesproken

Fijne en duidelijke tandarts

Is een moeilijke vraag.

Professionele, duidelijke goede tandarts

Enthousiaste, professionele tandarts. Praat in duidelijk te begrijpen taal, legt uit en communiceert fijn.

Prima geholpen

Goede zorg passend bij de situatie

Kundige mondhygienist verstaat haar vak ✅

Prima behandeling!

Vertrouwd en erg goed.

Pijnlijk, maar goed

Was even geleden, derhalve duur behandeling langer.

De enige tandarts waar ik naar toe durf

Mijn gebied is echt een ramp. En ik heb flinke angst opgelopen voor tandartsen. Maar nu durf ik wel te gaan, nu ik bbij Meermond zit.

ja gewoon heel goed

alles wordt goed uitgelegd. en vriendelijk

Een prima praktijk, snelle service en kwaliteit! Een voorbeeld voor de gehele gezondheidszorg

Een meer dan uitstekende ervaring. Mensen stellen je hier om je gemak!

Snel, vriendelijk en professioneel geholpen

Fijne tandarts.

Geeft goed advies.

Zeer professioneel, goede communicatie over wat gedaan wordt.

Beste dentist

Altijd warm welkom.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!