Klantvriendelijk

Ik ben altijd gespannen als ik een behandeling moet ondergaan. Ik geef dit ook aan. Hier wordt heel goed en respectvol mee omgegaan, zeer vriendelijk en voorzichtig met alle handelingen. Top!

Hele goede ervaring

vakkundige behandeling , ben er blij mee

vakkundig en prettig

Al jaren elk kwartaal in de stoel voor mondhygiëne behandeling. Prettig en attent met goede toelichting en voorlichting. Kom altijd met een tevreden gevoel uit de stoel. Vervolg afspraak kan meteen gemaakt worden en wordt per e-mail bevestigd. In alle opzichten een goede behandeling.

In jaren geen problemen met mijn gebit!

Totnutoe alleen positief. .mijn gebit is al jaren stabiel, behalve wat tandsteen. Mijn bezoekjes aan de tandarts zijn van korte duur...

Kaakopvulling plus twee implantaten plaatsen, op zich een stevige behandeling, is heel goed verlopen. Duidelijke uitleg vooraf en tijdens behandeling door implantoloog. Rustig en professioneel optreden. Weinig klachten achteraf (tot nu toe), mede door duidelijke instructie vooraf en achteraf door o.m. assistente.

Ik heb geen hekel meer aan de tandarts!

Ik heb nooit echt een goed gevoel gehad bij tandartsen. Tot ik hier kwam. Vriendelijke mensen. Afspraken zijn op tijd gemaakt. En je weet waar je aan toe bent. Ik ben zeer tevreden!

Prima.

Goede informatie en er wordt meegedacht.

Weer een onnodige contirle

Ik ben 3 maanden geleden bij de preventie assistent geweest om mijn tanden te reinigt en nu bleek er ineens veel transgeen onder mijn tandvlees te zitten.. in mijn ogen had dit 3 maanden geleden ook gezegd kunnen worden. Dan had ik meteen een afspraak gemaakt voor een grondige reiniging ipv van een preventie controle.. ik heb er best wel moeite mee dat er nu een rekening aangaat komen voor een controle waarbij de assistent alleen even heeft gekeken. Ik ben alles behalve blij hiermee. Niemand geeft in deze tijd geld uit aan onzin. Ik hoor graag hoe jullie dit recht gaan zetten.

Alles ging volgens plan

ik ben goed geholpen

vriendelijk en professioneel personeel

De tandarts bereid zich goed voor. Hij vraagt eerst of et nog klachten zijn. Hij zegt dat het weer tijd is om röntgenfoto's te maken want dat is onmiddeld 2 jaar geleden. Daarna controleert hij mijn gebit en maakt de foto's. Dan wordt tandsteen verwijderd. Ik spoel mijn mond en vraag of hij nog iets verkeerds op de foto's heeft gezien. Hij laat me de foto's zien en zegt dat het er goed uitziet. Dan nemen we afscheid. Alles verliep vlot, efficient en vriendelijk.

We zijn heel tevreden.

Goede behandeling

Goede uitleg wat er gedaan wordt. Tijd voor vragen. Ik ben tevreden Ik ben geholpen door Lotte ( zij staat er niet bij)

Ik ben heel tevreden

Zelf online je afspraak plannen bevalt me goed. Communicatie met tandarts is naar tevredenheid

Fijn dat ik zo snel en goed geholpen ben!

Positief

Klantvriendelijk en professioneel

Uitstekende dienstverlening !

Prettig

Prettig. Er was gelukkig niks aan de hand. Alleen controle.

ik kom er graag

gemakkelijk online een afspraak te maken vriendelijke mensen mooie praktijkruimte vakkundige tandarts en assistente

Snel, vriendelijk, duidelijk

Goede bereikbaarheid. Prettige wachtruimte. Snel geholpen. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over de behandeling

Prettige omgang en goede kwaliteit van de zorg voor het gebit.

zeer tevreden

Ik ben prima behandeld. Geen enkel probleem gehad tijdens en na de behandeling.

ik zit al vanaf mijn geboorte bij Claessen

Heel goed geholpen

Snel geholpen, heel vriendelijk behandeld, en er is ruim tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Fijne praktijk

Fijne praktijk vriendelijke mensen duidelijke uitleg

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Zie hierboven

Vertrouwd gevoel

Als thuiskomen

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!