Persoonlijke professionele behandeling

Er werd duidelijke uitleg gegeven wat er ging gebeuren en waarom. Prettige en professionele sfeer.

Zoals altijd oke

D

Deskundig en vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en de tandarts neemt de tijd voor je. Geen idee hoe het beter zou kunnen. Ook het feit dat andere specialismen (mocht het nodig zijn) zich in dezelfde praktijk bevinden voelt fijn.

voor verbetering vatbaar

De behandeling betrof een controle van de mondhygiëne, deze verliep grotendeels naar behoren. Helaas raakte mijn kroon los tijdens de behandeling. Dit had fraaier opgelost kunnen worden door ofwel een tandarts terplekke een voorziening te laten treffen of deze op korte termijn aan te bieden. Ze heeft hier wel naar gevraagd, maar kreeg geen medewerking. Ik heb hierdoor een lage(re) servicegraad ervaren.

Ik ben bij tandtechnicus Gerard van de Kimmenade onder behandeling geweest. Dit i.v.m. het maken van een prothese op implantaten. Hij neemt uitgebreid de tijd om je gerust te stellen en uitleg te geven over wat er gaat gebeuren. En het uiteindelijke resultaat is zeer goed. Ben heel tevreden.

Snelle afspraak. Goede behandeling

Tandreparatie snel gerepareerd.

Vakkundig

professioneel

Kundig, vriendelijk, op tijd.

Een Kleinigheid nog: Aanmeldenf op de 'paal' mislukte omdat niet duidelijk was dat een getal met twee cijfers direct ingegeven moet worden en niet met twee afzonderlijke afzonderlijke. Voorbeeld 26 kiezen en niet met een 2 en daarna een 6.

Aardige mensen ., zeer tevreden

geen opmerkingen

Ik werd opgehouden , tijdgebrek. Ik kon nog geholpen worden. Fijn dat dit kon.

Is goed zo.

Alles is prima geregeld.

Goed met afspraak behandeling Alleen het invullen van deze lijst ik weet de naam niet van de mondhyginiste die me altijd hept kan haar naam ook niet op afspraak kaartje zien dat is dus lastiger ,

Vakkundige mensen, die de tijd nemen voor de behandeling. Professionaliteit ten top.

Goed behandeld

Geen lange wachttijd goed en netjes behandeld

Doen wat ze zeggen

Klantvriendelijk kennis van zaken

Super fijn!

Ik wordt altijd goed geholpen.

Korte wachttijd en heel klantvriendelijk

Aandacht voor de mensen maakt dat ze locale zijn aan jullie

was goed!

Het is helaas niet echt fijn bij de tandarts in de stoel te moeten liggen, maar het is nu eenmaal noodzakelijk. Binnen dat gegeven ben ik heel tevreden. Tandarts is vriendelijk en stelt je op je gemak en ook over zijn assistentes kan ik niets dan goeds zeggen.

Dik tevreden

Goede ervaring

Duidelijk advies

Precies zoals het hoort te zijn

Klantvriendelijk en niet hoeven wachten terwijl je een afspraak hebt

Gewoon goed

Duidelijk advies en denkt ook met de cliënt mee

Wortelkanaalbehandeling was pijnloos

Direct kunnen komen en dezelfde dag nog geholpen aan een wortelkanaalbehandeling die geheel pijnloos was.

Ik kan niks negatiefs benoemen.

Is gewoon goed.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!