Prettige, snelle behandeling.

Tandarts legt van tevoren uit wat moet gebeuren. Ervaar ik als heel fijn.

Goed voorbereid

2 behandelingen (vulling)van kiezen uitgevoerd. 1 kies rechts boven - perfect uitgevoerd en 1 kies links boven niet zo goed als rechts. Doet een beetje pijn nu. Ik kom er voor terug.

Ik voel me op mijn gemak

Fijne behandeling , heel kundig en vriendelijk

Prima en kundig geholpen door Gérard v. Kimenade

Willemijn Blok is een fijne tandarts.

Erg prettig.

mooi op tijd en fijne behandeling

om de drie maanden laat ik mijn gebit reinigen.

prettig en proffesioneel behandeld

Een prettige samenwerking met tandarts Willemijn Blok !

Willemijn toont oprechte interesse in mij en mijn gebit natuurlijk. Zij denkt mee in mogelijkheden ,ook de financiele kant. Erg prettig!

goed is goed.

zoals ik al zei, goed is .

zeer goed geholpen en mooi op tijd de afspraak

zeer goed geholpen en mooi op tijd de afspraak

Snel en deskundig geholpen

In het weekend was een groot stuk van mijn kies afgebroken. Maandag kon ik al terecht om de kies te repareren

Heel tevreden!

Mijn ervaringen zijn goed. Ik word altijd vriendelijk geholpen door zowel de tandarts als de assistentes. Vakkundig behandeld. Duidelijke uitleg over de behandeling en goed advies. En vriendelijk naar kinderen toe.

Behandeling prima, telefonisch contact slecht

Had gebeld vanwege afgebroken vulling of deze in de reguliere afspraak later in de week kon worden meegenomen. Kreeg de receptioniste aan de telefoon, zij vertelde dat het niet mogelijk was en alles al volgeboekt, op zich begrijpelijk, maar de toon van aanspreken was alles behalve netjes, kreeg het gevoel dat ze dacht; hoe haalt hij het in zijn hoofd om hiervoor te bellen… slechte klantbenadering! Behandeling door de tandarts verder prima, afspraak gemaakt voor de vulling een maand later.

Goede uitleg en mogelijkheden

Zoals vaker netjes op tijd van de afspraak. Goede uitleg wat de mogelijkheden zijn om ook in de toekomst een goed gebit te behouden. Ook begrip voor je eigen keuzes

altijd vriendelijk en kundig.

altijd vriendelijk en kundig.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en tijd

Snelle en professionele behandeling, dank u.

Behandelaars kennen hun vak.

In algemeen goede ervaringen

zie hierboven

Vakkundig en op prettige manier geholpen

Mooi op tijd. Zowel assistente Claudia als tandarts Willemijn doen het geweldig, zijn erg vriendelijk en maken op tijd een geintje.

goed behandeld

kroon los gekomen,afspraak gemaakt de zelfde dag kon ik al komen.

geen lange wachttijden

vriendelijk personeel

Netjes optijd. Vriendeljjk. Alom goed.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!