heel erg goed geholpen

Goed geholpen. Goede uitleg gehad en daarna geen klachten meer gehad!

Prettig en professioneel

Vriendelijk en geen drempel m.b.t naar de het geval is.tandarts gaan wat voor sommigen onder ons wel

Was goed geregeld.

Makkelijk afspreken door afspraak link. Korte wachttijd.

Prettige tandarts, fijne assistente, ik ben zeer tevreden

professionele benaderng

professioneel

Hele fijne kundige tandarts met assistente en vriendelijke praktijk.

Fijne rustige tandarts die alles goed uitlegt. Iedereen die daar rond loopt is vriendelijk. Bij vragen word je goed geholpen.

Zoals altijd, vakkundig, vriendelijk en snel

Zoals altijd, vakkundig, vriendelijk en snel

top tandarts

Dhr. Claessen is een geweldige vakkundige tandarts !!

Geweldig goed geholpen

Hoekstukje van kies afgebroken en daar veel last van. Maandagochtend afspraak gemaakt en dezelfde middag al keurig volgens afspraak geholpen. Chapeau

Prima en duidelijk

Prima en duidelijk

alles prima

op tijd, goede behandeling

Altijd fijn geholpen

Fijn geholpen.

Halfjaarlijkse controle als iets gedaan moet worden kun je gelijk afspraak maken. Fijn niet te lange wachttijd.

Met de behandelend tandarts erg prettig, wachtruimte rommelig en druk

Zie bovenstaande opmerking. Erg blij met behandeld tandarts!

Vriendelijk, professioneel en niet opdringerig!

Zeer prettig

Prima geholpen

Het blijkt dat ik iedere keer een andere assistent die me behandelt niet prettig vindt. Verder is de behandeling prima.

Prettige ervaring voor het hele gezin.

Goede uitleg en met geduld.

Ik ben al jaren client bij deze Tandarts,dus prima

Ik ben al zoveel jaren client bij deze Tandarts. Altijd vriendelijk, prima behandeling.

Tevreden

Ben erg tevreden

altijd afschuwelijk

bij de mondhygyenis altijd afschuwelijk maar daar kan zij niets aan doen ik heb een gevoelige mond

Snel en goed geholpen

Een stuk van mijn vulling was eruit gegaan. Ik kon op dezelfde dag dat ik belde, al terecht!

duidelijk

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!