Aangenaam

Zowel bij de mondhygiëniste als de tandarts een ontspannen en fijne sfeer,....

gewoon een goeie tandarts

is al jaren een deskundige en vriendelijke tandarts

Snelle hulp bij hevige tandpijn t.g.v. ontsteking

Na een nacht opgezeten te hebben ivm hevige pijn kon ik snel terecht.

Snel geholpen

Snel een afspraak kunnen maken en de wachttijd was niet lang.

Altijd goed.

Ik was veel eerder dan mijn afspraak. Hij heeft mij eerder geholpen, terwijl het pauze tijd was. Dat vind ik top.

Altijd vriendelijk personeel.

Als je al jaren bij dezelfde tandarts komt zegt het al genoeg over de dienstverlening . Dus dik tevreden.

Vriendelijke ontvangst en goed en vakkundig geholpen

prima snel geholpen

prima snel geholpen

Goede zorg met aandacht voor de patiënt

Er is altijd aandacht voor de persoon, of het nou om kind of volwassene gaat. en indien nodig wordt er meer tijd gepland.

Goed geholpen en niet lang hoeven te wachten

Altijd goed verzorgd

Altijd correct

Fijne mensen met aandacht voor jou!

Mijn hele leven zitten mijn familie en ik al bij meermond. Het contact is altijd erg persoonlijk en ze hebben aandacht voor jou en je familie. Zelfs met alle uitbreidingen voel je je nog een mens en geen nummer. Echt een aanrader.

Vriendelijke mensen; tandarts en mondhygiëniste. Stellen je op je gemak!

Uitstekend goed prima

Beter kan het niet!

Uitstekend, professioneel, zeer patiëntgericht en prettig.

Pieter is een uitstekende tandarts, een zeer prettig en inlevend mens. Ik ben al ruim 30 jaar patiënt bij hem en rij daarvoor telkens vanuit Naarden (200 km vv) naar Veldhoven. Hij werkt zichtbaar goed en plezierig samen met zijn assistenten.

Aardige tandarts, behandeling viel mee.

Geen opmerkingen: tandarts Blok is rustig, aardig en legt duidelijk uit wat ze gaat doen.

Onzichtbare reparatie aan een gebroken voortand.

Een professioneel praktijk

Vriendelijk en goed geholpen

Goed, zoals je mag verwachten.

Goed en snel

Goed en snel

Helemaal prima

Helemaal prima

erg aardig en vriendelijke assistenten en tandartsen

Ik was door mijn eigen toedoen (verkeerd op kalender geschreven) een half uur te vroeg (Tandarts Vostermans) en kon toch eerder geholpen worden dan de afgesproken tijd, ik werd tussendoor geholpen zodat ik geen half uur hoefde te wachten.

Prettige, professionele behandeling.

Zie boven.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!