Klantvriendelijk en professioneel

Heel klantvriendelijk en professioneel geholpen door de mondhygiënische.

Dik tevreden

Ondanks ontzettende schrik ben ik super geholpen door tandarts Jordy.

Zeer goed geholpen

Ben zeer goed en vriendelijk geholpen

Mooi geholpen en super vriendelijk

Ik werd goed geholpen waarvoor ik ben gekomen. Bovendien hebben ze mij met andere nodige punten ook geholpen.

Altijd prima

Netjes geholpen door de tandarts Dhr. Gérard.. goeie vent

Er was een stukje afgebroken van mijn kies Mijn eigen tandarts was op vakantie Dus kreeg ik een vreemde dame waar ik de naam van vergeten ben maar het was een prima behandeling Ook het inlichten wat ze ging doen was fijn Het matje in de mond was nieuw voor mij maar goed gelukt

Goed.

Rustige behandeling, alle tijd.

gewoon goed ,vakkundig en op tijd ook altijd vriendelijk

Prima!

...

Vriendelijk en kundig

Ben heel tevreden, al 30 jaar

Goed, zorgvuldig en vlot

Prima behandeling en service.

Snel geholpen ook door mijn planning van binnenkomst

Ik word altijd goed geholpen vriendelijk

Goede zorg en aandacht

erg fijne tandarts al jaren!!

Goede ervaring

Prima geholpen wederom! En aardig personeel

Zeer deskundig en accuraat!

Zeer deskundig en accuraat!

goed en vriendelijk

ondanks dat het drukis, ervaar ik de behandeling als prima

Ben erg tevreden over alle behandelingen

Ben erg tevreden over alle behandelinge

Nauwelijks lang wachten, altijd vriendelijk

Competent

Vriendelijke ontvangen en een half jaar kontrolle super

Snel geholpen met begrip

Vulling eruit EN een kies doormidden. Daarbij heel bang. Gelukkig “mijn eigen” tandarts André Claessen die me al jaren door die angst heen helpt. Wat moet ik straks….

Het was, zoals altijd, prima.

De tandarts en assistente creëren een goede sfeer. Professionele en gemoedelijke benadering.

Goede behandeling en vriendelijke mensen.

Goede Praktijk en zeer overzichtelijk

Goede service, netjes behandeld en voldoende tijd om ook eventueel vragen te stellen.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!