Fijne ervaring

Neemt de tijd, ook voor mijn dochter die de eerste keer kwam

Deskundig

Deskundig team afdeling implantaties

heel goed

Vriendelijk niet lang wachten

Altijd vriendelijk en goede adviezen

Op tijd, correct, goede behandeling, makkelijk met maken van een volgende controle afspraak.

Vriendelijk, duidelijk en op tijd volgens afspraak.

Prima zoals gewoonlijk

Ik heb een hele kundige en vriendelijke tandarts en assistente. Geen klachten.

professioneel en toch persoonuijk

professioneel en toch persoonlijk

Een gastvrij Brabantse praktijk

Ondanks de vacatures en de drukte, heeft de receptie te samen met heer Albers er voor gezorgd dat ik geen kiespijn meer heb. Gewoon er tussendoor!

Alleen maar positieve ervaringen.

Het zouden 5 sterren zijn als er een lift was.

Efficiënt

Jarenlange tevredenheid

Tandarts Ed Albers is een hele fijne tandarts

Top!

Netjes en snel.

Goede uitleg wat er gebeurt bij de kinderen. Fijn dat kinderen mee mogen kijken.

Gezonder tandvlees

Heel veel last van pijnlijk en gezwollen tandvlees. Nu gezond en pijnloos. Kundig en met oog en oor voor mijn (onderliggende) problemen.

Wordt altijd goed geholpen

zoals gewoonlijk vriendelijk

Je wordt netjes en vriendelijk behandeld en neemt even de tijd voor persoonlijk contact

Ik word goed behandeld

Ik heb de koffie gemist!

Alleen was mijn tandsteen niet helemaal goed weg deze keer.

Vakkundig, vriendelijk

Heel vriendelijke mensen bij jullie.

positief

goede en vriendelijk behandeling

Prima en snelle reparatie van een voortanden, waarvan een stuk was afgebroken

Zie boven in één zin

Professioneel en aangenaam

Ziew hierboven

De zelfde dag was mijn gebid klaar

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!