Fijne tandarts

Vroeg of ik verdoving nodig had. Doe ik eigenlijk nooit behalve met wortelkanaalbehandeling natuurlijk. Toch fijn dat hij t vroeg. Mn probleem is netjes opgelost en mooi gemaakt.

Deskundig rustig en fijn

Fijn bezoek deskundig

Kundig advies, prettige behandeling

Was verrast door de sympathieke en efficiënte manier van kennismaken!

We waren na een tijdelijke verhuizing naar Zeeland vanwege het kopen van een appartement in Waalre en verkoop van een woning in Valkenswaard het het tandartsenspoor bijster. In Valkenswaard hadden we bijna 40 jaar een fijne tandarts gehad, die met pensioen ging. We hadden geen klik en vertrouwen in zijn opvolger. In Zeeland konden we geen tandarts krijgen, vanwege het tijdelijk wonen daar. We waren onder de indruk van jullie website! En, bevestigt door het eerste bezoek!

Standaard weer een goede service

Fijne correcte vriendelijke behandeling.

geweldig

empathie deskundig vriendelijk

Snelle afspraak, professioneel geholpen

Stuk kroon afgebroken, snel herstel prima geholpen.

snel geholpen en duidelijk,

meteen afspraak kunnen maken voor volgend jaar

Vriendelijk en kundig.

Vriendelijke ontvangst. Goede vraagstelling en advies waarop ik moet letten bij de verzorging van mijn gebit. Prima!

Bijna relaxed

Een bezoek aan de tandarts bezorgt me altijd veel stress. Gelukkig viel het achteraf allemaal erg mee. Alles werd rustig uitgelegd en ik voelde niet dat er haast was en daardoor kon ik zelf ook redelijk rustig blijven. Fijn dat jullie altijd zo goed meedenken en rekening houden met mijn angst.

Goede ervaring

Doc Blok was great.

Service en begeleiding zeer zorgvuldig en naar grote tevredenheid.

Tandarts Wardenaar is altijd heel vriendelijk en legt alles goed uit. Hij neemt de tijd. En is heel zorgvuldig in hetgeen hij doet. Ik kan me geen betere tandarts wensen.

Al jaren uitstekende zorgverlening

Tandarts Albers en zijn team zijn zeer ervaren, professioneel en klantgericht met een oprechte warme interesse in de cliënten.

Vakkundig

Vakkundige behandeling

Prima behandeling

Menselijk

Goede ontvangst en snel geholpen

Ik kom er al jaren. Loopt altijd goed.

Is goed keurig op tijd

Vriendelijk en kundig personeel. Afspraak herinnering via mail is super

Altijd correct op tijd van afspraak

Reeds 23 jaar naar tevredenheid de zelfde tandars

Gewoon uitstekend

Niets op aan te merken! Goede ervaring. Natuurlijk makkelijk als er niets aan de hand is :-)

Nieuwe frame prothese perfect opgemeten voorbereid en aangelegd.

Behandeld.door de heer van de Kimmenade.

Een adequate behandeling met goede uitleg

Fijne praktijk

Goede bereikbaarheid Duidelijke en goede ontvangst Ruime wachtkamer Vriendelijk personeel Personeel legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je Netjes Je wordt op tijd geholpen

Altijd super...vriendelijk, kundig belangstellend

Ik ben al patiënt bij Willemijn sinds haar vader is overleden en ze bevalt me

snel en vakkundig geholpen

kon snel terecht met acuut probleem en is opeglost meteen. ook alternatieven besproken voor toekomst.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!