Perfect. Correct en snel geholpen door vriendelijke mensen

idem

Kundig, persoonlijk

Kundig, persoonlijk

Sympathieke, persoonlijke ontvangst. Ontspannen warme sfeer.

Sympathieke, persoonlijke ontvangst. Ontspannen warme sfeer. Website niet up-to-date; ook deze site niet: behandelende tandarts staat niet vermeld. Ik vulde dus "onbekend" in, hetgeen niet klopt.

Niet lang hoeven te wachten. Vriendelijk ontvangst. De tijd voor genomen voor controleren van het gebit. Aan gegeven dat volgende keer iets ging gebeuren dat het nu nog oké is. Na behandeling voor verwijderen van tandsteen in mijn ogen zeer goed was de tijd voor genomen en tips gekregen . Alles bij elkaar een dikke 10 . Wat er buiten staat maar wat ik wel heel prettig ervaar er zijn geen actieveteiten zijn gedaan

Goed, vakkundig en snel geholpen

Zoals boven vermeld

professioneel vriendelijk en meedenkend

professioneel vriendelijk en meedenkend

Ik word netjes en goed geholpen. Zeer tevreden.

Heel goed

Alles naar wens verlopen

Goed geholpen

Vriendelijke en goede behandeling

Vriendelijke eb goed.

Legt goed uit Neemt tijd voor je

Vriendelijk en duidelijk in uitleg

Ik vind het fijn dat er de tijd genomen wordt om uit te leggen wat er gaat gebeuren en hoe het met mijn gebit gaat.

Behandeling goed en correct.

Snel en vakkundig

Wederom plezierig geholpen, tandartsen werken netjes op tijd, niet lang hoeven wachten en behandeling is prettig en professioneel.

Formidabel

Gelijk bij binnenkomst aan de beurt, goed behandeld ,geholpen, en snel weer naar huis.

Vriendelijk en kundig en proper

Ben altijd zeer gespannen. Het lukt mij uiteindelijk om toch iets te ontspannen. Dit lukt met name door geruststelling van de tandarts, omdat hij duidelijk uitlegt wat hij gaat doen. Ik kijk wel nog steeds op tegen een tandartsen bezoek. Meestal valt het achteraf best wel mee. Ben tevreden over mijn gebit. Dit uiteraard ook dankzij mijn tandarts.

Meermond heeft een fijn team wat altijd met je meedenkt.

Ik kom er al vele jaren en ben altijd tevreden.

Ik ben heel goed en heel tevreden over mijn tandarts.

Er wordt naar me geluisterd en hij geeft goede adviezen.

Tevrede

Super vriendelijke personeel en duidelijke uitleg

Zoals altijd was het weer erg prettig bij Meermond. Ik ben geen fan van een bezoek aan de tandarts, maar bij meermond vind ik het altijd erg prettig. De mensen zijn vriendelijk en de tandarts geeft duidelijke uitleg voordat hij begint.

Perfect geholpen

Snel en goed geholpen

Top!!

Ik had een probleem met mijn beugel en de orthodontist was gesloten. Ik kon meteen terecht en ze hebben naar een passende oplossing gezocht. Super fijn zo voor het weekend!!!!

Zeer vriendlijk en deskundig

Debehandling is zeer deskundig en zirgvolldid verlopen

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!