Aangename sfeer, fijn personeel, professionele tandarts.

Snel en goed geholpen door andere tandarts, vulling was eruit gevallen. Vertelde duidelijk wat ze doet, vind ik prettig.

Behandeling zonder pijn, en ook na behandeling geen pijn

Ik ben meestal wel relaxed omdat ik een goed contact heb met Dr. Albers.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke en deskundige mondhygiënist. Altijd belangstellend.

Snel, optijd.

Deskundig

Fijn dat ik snel bij andere tandarts terecht kon

Eileen is voorzichtig en geeft van te voren aan wat ,e gaat doen. Dat is fijn

Matig

Matig door bezoek nieuwe tandarts (ivm ziekte eigen tandarts)

goed geholpen

altijd netjes en vlot geholpen

Quick appointment and excellent care

Doctor Albers is always nice and friendly and cares about his patients

altijd netjes en goed behandeld

Prima, snel en vakkundig

Ben blij da ik snel werd geholpen

Goede ontvangst, nette deskundige behandeling

Zie eerder bericht hierboven

ik kon op zeer korte termijn tussendoor terecht

Fijne deskundige behandeling

Ik voel me altijd prettig tijdens een behandeling

Totale zorg.

Keurig op tijd, deskundige begeleiding en behandeling, klantvriendelijk.

Zoals vele jaren, een correcte afspraak en behandeling.

Alles is correct en gemoedelijk. Wachttijden zijn tot een minimum. Wel moet ik zeggen, dat het bij mij overkomt dat ik een reclame- venster ben. Ook andere bedrijven hanteren dat ze graag zien hoe goed dat het gaat.

Goede behandeling

aangename ontvangst , nette behandeling, geen klachten

Goed en vakkundige behandeling

Zeer tevreden.

Mijn ervaring met een mondhygiëniste was geheel nieuw voor mij. De dame die mij hielp (Nikki) deed haar werk volgens mij met plezier. Al met al een prettige ervaring voor mij en voor herhaling vatbaar.

Kundige vriendelijke tandarts,

Vriendelijk, Vlug, Vakkundig

Met pijnklacht kon ik snel terecht en werd vriendelijk ontvangen. Vervolgens werd ik vakkundig geholpen. Top!

Alles klopte

Ik krijg bericht vooraf , ik was op tijd aan de beurt en de behandeling was , zoals altijd goed en de ontvangst was prettig.

Belangrijk is bij een onderzoek is om deze in brokken te delen. Voor Meermond zou het gaan om 1. de organisatie en de infrastructuur (praktijk) en 2. de persoon/personen die de behandeling/en uitvoert/uitvoeren. Voor de mindset is dit beter om bij de aanvang van de exercitie dit al kenbaar te maken. Voorbeeld: als de organisatie bij het maken van een afspraak ed. als als negatief wordt ervaren, dan heeft dit ook gevolgen voor de beoordeling van de behandeling door een medewerker.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!