Fijne, uitgebreide controle!

Een fijn bezoek met mijn kinderen en voor mijzelf, aardig, geruststellend en intensieve controle. We kunnen er weer tegenaan!

Zeer vriendelijk personeel!

Zeer behulpzaam, en professionele uitstraling!

Snel geholpen

Snel terecht

Heel makkelijk aanmelden. Nooit lang wachten. Al jaren mijn fijne tandarts.

Goede ervaring

Kundige mensen, je wordt op je gemak gesteld, goede uitleg.

Professionele en prettige tandartsen en assistenten

Schone praktijk, vriendelijke mensen en alleen maar goede ervaringen

Fijne goede tandartsen

Altijd op afgesproken tijd aan de beurt, loopt nooit uit. Bij een probleem, snel terecht kunnen. Goede service! Iedereen is erg vriendelijk.

Goed vakman

Super snel geholpen

werkt op tijd correct behandeld

Mooi op tijd geroepen.

Goed in orde

Goede hulp en advies

Altijd fijn om er heen te gaan

Altijd prettig en correct geholpen

Snel en kundig

Ik heb de jaarlijkse controle als prima ervaren.

Goed geholpen bij klachten.

Wordt geluisterd en iets mee gedaan. 2x in 1 week met klachten gebeld en beide keren dezelfde dag geholpen!

Deskundige en prettige behandeling bij Nikki de mondhygeniëste.

Heel goed.

Goede opvang, korte uitleg over de behandeling wat ik als heel prettig ervaar.

Fijne praktijk

Vakkundig,vriendelijk,belangstellend. Fijne tandarts( ook al vind je het niet altijd fijn om naar een tandarts te moeten)

snelle service en een duidelijk advies

Alles prima

Alles prima!

Een positieve ervaring om naar de tandarts te gaan.

Ik ben heel fijn begeleid met het hele proces van het plaatsen en de na zorg voor mijn kunstgebit.

Je word er goed en vriendelijk behandeld

Je word er goed en vriendelijk behandeld

Erg prettig geholpen

Uitstekend.

Zoals ik al gewend ben van Meermond,prima geholpen met steeds duidlijke uitleg.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!