Super fijne tandarts.

Vroeger wilde en durfde ik nooit naar de tandarts en dr albers heeft me er echt doorheen getrokken en weet mijn achtergrond en nu ga ik zonder al te veel moeite samen met mijn dochter ! Dus ik zal nooit van tandarts wisselen !!

Goede rustige begeleiding met tanden trekken voor nieuw kunstgebit

Beide super ervaring. Bij Mw de Winter en de tandtechnicus , ik weet de naam zo niet

Goed en duidelijk advies

Wist waar ik aan toe was na bezoek

Vriendelijke ontvangst

Afspraak is meestal goed op tijd , vriendelijk en evt informatie

Goed geholpen

Goed en correct geholpen

Zeer snel afspraak ingepland bij afgebroken tand en deskundig behandeld.

Ik kon de volgende dag al terecht voor mijn behandeling, en weer deskundig een mooie vulling geplaatst. Dank!

prima geholpen vriendelijke en rustige sfeer en altijd mogelijk om vragen te stellen over de behandeling.

Verveeld moment aan de telefoon.

Geachte Lezer Tijdens een verblijf op de ant. I.v.m begrafenis, brak een stuk van mijn vrouw haar kies af. Wij namen vanuit de ant contact op om een eerder afspraak te nemen maken. Op 20 juni stond reeds een controle afsprak gepland en verwees de Bali assistent haar op een onvriendelijk toon naar deze afspraak i.v.m drukte. Dit was bijna 4 weken wachten en bij ons bezoek op 20 juli bleek de tandarts hier niet van op de hoogte te zijn. Gelukkig heeft de tandarts dit als nog op deze dag prima hersteld. Mijn vrouw voelde zich wel bezwaard dat de tandarts hier niet van op hoogte was. Hopelijk kan de receptie dit meenemen in hun uitvoering van hun afspraken. Gr Hr en Mevr Blatter Vennekerhei 27

bekwaam en vriendelijk personeel

Ik ben zowel over mijn mondhygiëniste, als over mijn tandarts zeer tevreden. Zij zijn beiden zeer bekwaam en erg vriendelijk.

Prima en vriendelijk

Heel gemoedelijk, en alleen doen wat nodig is

Goede controle van de mondhygieeniste

Fijn geholpen

Prettige en kundige mensen

Prettige en kundige mensen

Goede zorg

Fijne praktijk, vriendelijke medewerkers

Nikki is een super fijne mondhygiëniste

Geweldig zoals altijd

Het hele pakket van afspraken, informatie, mailing en vriendelijk personeel maakt het dat ik bij Meermond mij goed thuis voel. Verder heeft mijn tandarts Wardenaar een zeer persoonlijke benadering en geeft ook duidelijke adviezen wanneer er vragen zijn.

Prettig geholpen door zowel de tandarts als de mondhygieniste!

Prettig geholpen door zowel de tandarts als de mondhygieniste!

Efficiënte behandeling, klantvriendelijk

Nvt

Heel tevreden .

Goede zorg en aardig personeel .

Prima geholpen door mondhygieniste en tandarts.

deskundige en snelle behandeling

Goede uitleg nieuwe techniek, ontspannen verloop behandeling

Prima zoals altijd

Enig verbeterput is mondwas na behandeling/schoonmaak zou prettig zijn om evt latere infecties te voorkomen

Goede tandzorg

Goede behandeling en vriendelijke tandarts

Alles verliep vlotjes

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!