Zeer snelle service.

Tand afgebroken. Meteen gebeld voor afspraak te maken met Albers. Deze was op vakantie maar werd de dag erna ingepland bij een collega. Probleem werd meteen hersteld. Netjes en snel opgelost. Top.

Prettige behandeling goede ontvangst

Fijne ontvangst en geruststellend van patiënt

Stellen je op je gemak

Jaren niet naar de tandarts geweest angs gekregen door eerdere slechte ervaring bij andere tandartsen. Door tandarts bij meermond voor een groot deel weg. Ga nu niet meer met grote angst naar de tandarts

vriendelijk, goed op tijd geholpen

Kon snel terecht en ondanks mijn grote angst was het heel relaxed

Wordt zeer goed geholpen keurig op tijd korte wachttijden goed personeel

In weekend kroon afgebroken en maandag herplaatst.

Gewoon goed.

Wordt goed geholpen

Goed en fijn geholpen.

Gebit weer gereinigd.

vriendelijk en nvakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Geweldig goed

Ik was een vulling kwijtgeraakt en zeer snelle service

Ben ontzettend vervelend behandeld bij mijn laatste afspraak.

Er werd op een hele lompe en vervelende manier verteld dat ik het een en ander in mijn mond had. Gat in verstandskies die ze er nu wel even uit ging trekken, groot gat dat bijna op mijn zenuw drukte en die kon ze ook boren maar kon een wortelkanaalbehandeling niet uitsluiten. Tussen neus en lippen door werd er ook nog gezegd dat ik vreselijke tandsteen heb en daarvoor naar de mondhygiëniste moet. Hierdoor wou ik absoluut niet behandeld worden op dat moment. Ik hecht veel waarde aan normaal en vriendelijk contact. Er was totaal geen empathie. Bij het inplannen van andere afspraken werd er op een snauwende manier gezegd dat ik maar iets moest regelen op mijn werk. In mijn ogen de omgekeerde wereld, er zou rekening gehouden moeten worden met mijn agenda en niet andersom. Ik ben op het moment opzoek naar een andere tandarts door deze ervaring.

(Kind) Vriendelijk, neemt de tijd, rustig

Hele fijne tandarts, duidelijk en subtiel. De kinderen gaan er graag heen. Hij is erg kalm en relaxed. Complimenten!

Klasse

Snelle oplossing bij probleem met kies

Super goed geholpen en altijd vriendelijk

Ben zeer te spreken over deze tandartspraktijk altijd zeer vriendelijk en mee denkend in oplossingen.

Plezierig contact met de mondhygiënist, heel goed contact met de tandarts. Ik heb veel vertrouwen in hun beider kundigheid en adviezen. Het contact aan de balie kan wat toegankelijker.

Snel en correct behandeld

Leuk gesprek en goed advies

Mijn tandarts/behandelaar Dhr Wardenaar :Fijne ,vriendelijke en kundige man .Hij was ook degene die mij doorverwees naar mondhygiëniste Britt van Grootel waar ik heel blij mee was Het heeft mij weer een gezond gebit en mond opgeleverd Waarvoor mijn dank aan beide .

Vriendelijk en deskundig

Zoas altijd goed

Zeer kundige behandeling

En op tijd conform afspraak

Ik was binnen 5 minuten de deur al weer uit dus blij mee het advies om pas na 9 maanden weer te komen ipv na 6 maanden

Ik kom al jaren bij tandarts Jordy van 't Hof. Jordy is een vriendelijke en rustige tandarts die goed naar jou als patiënt luistert in wat tandheelkundig je wensen zijn. Jordy geeft hierin een objectief/deskundig advies met wat wel en wat niet kan. Daarnaast legt Jordy perfect uit wat hij tijdens een behandeling gaat doen en stelt hij je gerust wanneer je bv een lange behandeling hebt. Hoewel ik al enige tijd niet meer in de regio woon, blijf ik ieder half jaar trouw bij Jordy terugkomen. Een betere tandarts kan ik me niet wensen.

deskundig

Zoals normaal super

Zeer vakkundig, vriendelijk en accuraat

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!