Smile

Zijn er voor de patiënt top

Heel snel geholpen, blij mee.

Stukje vulling was afgebroken. Kon al snel terecht al was het niet bij mijn eigen tandarts. Maar was er heel blij mee. De tandarts en assistente waren heel vriendelijk en mijn kies werd snel gerepareerd.

Snelle en nette service

Nette praktijk Werken op tijd Fijn dat je aan de afspraak herinnerd wordt Aardige en kundige tandarts Duidelijke uitleg van de behandeling Fijn dat er meteen na de behandeling een nieuwe afspraak wordt ingepland

goed maar met moeite afspraak kunnen maken

patientvriendelijke benadering

De tandarts ( Mw Blok )heeft een geruststellende uitstraling en is zeer patientvriendelijk. Mijn echtgenote heeft wat vrees voor de tandarts maar dit wordt door haar weggenomen. Wij beiden maken een opeenvolgende afspraak als patient.

Fijne tandarts

Heel prettig in de omgang, relaxed, legt alles prima uit.

Goed en snel behandeld.

Goed en snelle behandel afspraak kunnen maken.

Lekker snel klaar

Snel aan de beurt, meteen tandsteen verwijderd en klaat

Klantvriendelijke ontvangst en behandeling

Plannen afspraak erg makkelijk. Geen overvolle wachtkamer. Contact met tandarts als vanouds erg goed.

Werd direct geholpen.

Fijne behandeling

Prima kennismaking met de nieuwe tandarts. Fijne uitleg telkens en heel vriendelijk naar mijn kinderen die het altijd wel erg spannend vinden bij de tandarts.

Fijne tandartsenpraktijk

Vriendelijke tandartsen en assistentes. Altijd goede uitleg bij behandelingen

Hele fijne tandarts, snel, efficiënt, zeer prettig

Gewonnen weinig woorden fijne tandarts.

Zie hier onder

Geen wachttijden, leuke medewerkers, geïnteresseerde medewerkers

Netjes op tijd met een goede behandeling

Een nette en goede tandartsenpraktijk.

deskundig en vetrouwd

zoals gezegd deskundig en vertrouwd

Naar wens geholpen

Goed en snel geregeld

Ik belde o.dat er een groot stuk vd lijm v mijn spalken was afgebroken. Ik kon meteen smiddags komen, ondanks dat het super druk was. Nieuwe lijm geplaatst door assistente en gecontroleerd door tandarts. Super vriendelijk en bekwaam.

Snel en kundig behandeld. Tandarts en assistente vriendelijk. Probleem prima opgelost.

Top Tandarts..

Ik heb een fijne tandarts, Gerard van de K... Altijd geintresseerd en geeft een rustig gevoel..

Gewoon een fijne tandarts al meer dan 30 jaar

Fijne rustige man die alles goed uitlegt

Super fijne tandarts

Hele prettige ervaring met tandarts Claessen. Hij is super lief en rustig naar onze kinderen. Ga al jaren tevreden naar de tandarts

Snel geholpen, en zeer goed gecontroleerd

Werd netjes opgehaald uit de wachtkamer. Bijna nooit dat ik moet wachten. Goede controle gehad.

teijfelachtig

er zit een gat in 1 van mijn kiezen en vlgs mijn tandarts moet deze eruit ik heb geen tandpijn dus kan hij niet alleen gevuld worden?

Kundig en vriendelijk!

De tijd dat ik bij Meermond kom heb ik praktisch geen last gehad van paniek als ik in de stoel lig. Super!

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!