Top tandarts en heel duidelijk

Heel prettig

Snel en keurig

Een kuntwerkje op een zwakke voortand had een breuk. Ik werd binnen 2 dagen keurig geholpen. De reparatie was lastig, maar na 3 kwartier stond ik weer buiten, en het voelt weer goed.

Mooi op tijd zowel mondhygieniste als Tandarts Alberts

Zeer vakkundig en adequaat geholpen tijdens een tandtechnisch probleem.

Behandeld tandarts DR. Blok staat nog niet op de lijst

Super fijne kundige Mondhygienist

Prettig en vakkundig verstaat haar vak!

Goed geholpen

Halfjaarlijkse controle gehad. Prima geholpen. Vriendelijk personeel. Tandarts vriendelijk, overlegt met je, altijd attent ivm partner die ziek is en ook bij hem patiënt is.

Tijdens controle direct klein onderhoud

Hele fam ter controle, bij mi kon direct een probleempje worden opgelost. Een vervolg afspraak is nu niet nodig. Prima advies aan de kinderen gegeven. Verder is het contact altijd prettig.

Vriendelijk

Personeel is altijd vriendelijk. En professional.

Professionele en snelle behandeling

Professionele en snelle behandeling.

Vakwerk

Goed en vriendelijk

Heb al jaren een heel goede verstandhouding met mijn tandarts,...!!!!

Hele fijne tandarts vorstermans

Fijne tandarts vorstermans en assistente , heel tevreden over!..

goed op tijd en vriendelijk ook al doet het soms een beetje pijn

in de zin heb ik alles al gezegd .

Vlotte doorgang van wachtkamer naar tandarts en daar goed geholpen

Prima effectieve controle

Duidelijke uitleg bij foto's die gemaakt zijn

Fijn

Goef

Prima uitleg en behandeling

prima uitleg en behandeling

Positief

Prima behandeld door tandarts Willemijn Blok.

Snelle en prettige behandeling

Zie biven

Prima tandarts en assistente!

Kundig en gezellig is het ook!

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!