Goed en duidelijk naar patiënten toe.

Prima ervaring met spalken zetten. Werd goed uitgelegd en vriendelijk behandeld.

Kundig en goed advies

De controle was prima en de tandsteen verwijderen was ook zo gebeurd

Prima snel en vriendelijk geholpen

Prima, snel, op tijd en vriendelijk geholpen.

Altijd goed geholpen

Als je al lang bij een tandarts zit voelt het vertrouwd. Pieter heeft me nog nooit teleurgesteld met zijn behandeling.

tevreden over mijn bezoek

Eenvoudig om een afspraak te maken. Behandeling daarna was ook prima in orde.

Al heel lang klant tot volle tevredenheid

Al heel lang klant tot volle tevredenheid

vriendelijk en correct

zeer vriendelijk personeel en fijne behandeling

goed geholpen

deed niet zeer zonder verdoving

Vriendelijk en veek kennis

Het gezellig praatje vor de behandeling is altijd gezellig.

geweldig

geweldig

Zoals gewoonlijk prima!

Krijg mail ter herinnering en afspraak is altijd op tijd! Geen klachten!

Deskundig en vriendelijk.

Nvrtt

vriendelijk en deskundig

vriendelijk en deskundig

Duidelijk en vakkundig

Goed en vakkundig geholpen

Mijn kies was afgebroken en ik kon dezelfde dag nog terecht.

Makkelijk afspraak gemaakt en snel geholpen.

Op tijd lag ik in de stoel, waar een gesprekje mij rustig maakte. Onderzoek verliep vlot. Stukje afgebroken snijtand werd in overleg direct hersteld. Natuurlijk had de tandartsassistente lieve ogen tijdens de behandeling. Hierdoor merkte je geen pijn en was het allemaal zo gebeurd.

Ik ben altijd op tijd voor mijn afspraak en verwacht dat ook van de tandarts.

goed, snel geholpen

professioneel

Vriendelijk

Bij aankomst het digitaal inchecken is fijn, de afspraak en tijd wordt vermeld op het scherm. Fijne grote wachtkamer en keuze tussen zitjes op bankjes of aan tafel. De tandarts en andere medewerkers waren wederom heel vriendelijk.

Vakkundig en aardig

Voel me gehoord

goede arts

goede arts

Begrip voor mijn angst, ik voel me gehoord, prima behandeling.

Top tandarts en heel duidelijk

Heel prettig

Snel en keurig

Een kuntwerkje op een zwakke voortand had een breuk. Ik werd binnen 2 dagen keurig geholpen. De reparatie was lastig, maar na 3 kwartier stond ik weer buiten, en het voelt weer goed.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!