Personeel is vriendelijk. Wordt goed geholpen.

Zonder de gebruikelijke angst heb ik behandeling ondergaan

Nikki stelt mij op mijn gemak en met zachte hand behandelt zij mij. Geen pijn tijdens en naderhand. Zodat ik de volgende afspraak weer durf te komen

Goede behandeling en een mooi gebit

Een kundige en vakkundige behandeling .

Snel en goed geholpen.

Helemaal Oke.!!

Niet lang hoeven wachten,goed geholpen!!

Gewoon goed.

Is goed.

Een plezierige mix van professionaliteit en persoonlijk contact.

Top service

Je wordt goed geholpen. Bij spoed kun je evt. bij een andere tandarts terecht. Erg fijne praktijk en medewerkers.

deskundig

Snel en vriendelijk geholpen

perfect geregeld allemaal

snel en ervaren

Goede service, werd erg precies gewerkt,

Prettig geholpen, goede uitleg, kon al mijn vragen stellen. Fijn vond ik dat de tamdtechnicus nu al kom zeggen hoen hoe het traject zou gaan lopen.

bilgilendirici ve düşünceli

doktor hanım bana karşı kibar davrandı ve gerekli bilgilendirmeleri yaptı. aldığım hizmetten memnun kaldım

Uitstekend.

Uitstekend.

Ondanks problemen met mijn gebit, een fijne tandarts!

Ondanks mijn tandartsenfobie en problemen met mijn gebit een fijne tandarts en dito ervaring.

Behulpzaam, attent

Snel

Super netjes behandeld

Top ondanks veel angst super geholpen

Prettige behandeling

Tandarts verteld vooraf telkens wat ze gaat doen. Ervaar ik als prettig.

Fijne behandeling..

Prima al jaren zo

Professionaliteit

Ontspannen omgeving, stralen rust en professionaliteit uit

Prima geholpen

Eerst bij de mondhygiënist. Werd behandeld door stagiaire wat ze eerst vroeg of ik het daar mee eens was. Daarna check door mondhygiënist Vervolgens controle bij de tandarts. Verliep allemaal prima, rust bij de behandelaars.

Verlost van de pijn

Keurig en professioneel behandeld

Meermond staat voor een vriendelijke behandeling

De mondhygiëniste is erg vriendelijk en betrokken bij haar patiënten.

Wordt altijd prettig geholpem

Zie boven

Goed en duidelijk naar patiënten toe.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!