Prima behandeld

Invullen in 30 seconden?

Vriendelijk, snel en acuraat

Altijd prettig, volgens afspraak en netjes afgewerkt

Goed geholpen

Vriendelijke ontvangst en geen lange wachttijd

Prettig behandeld

Altijd een veilig gevoel.

Ik ben altijd erg bang voor wat er gebeuren gaat , maar dr wardenaar en z’n assistent zorgen er altijd voor dat ik toch eerst op m’n gemak ben . Ook tijdens de behandeling. !

Al mijn hele leven bij Albers, dus tevreden

Al 40 jaar klant

Al 40 jaar klant , eerst bij de vader van Willemijn en later bij Willemijn toen vader is overleden.

Professioneel

Duidelijke uitleg, goed geholpen.

Klantvriendelijk

Ontspannen deskundig

Erg vriendelijk

Het is een hele fijne praktijk met fijne tandartsen. Ze zorgen ervoor dat je op je gemak bent.

Prima, geen op of aanmerkingen

Prettige en persoonlijke benadering Steeds mooi op tijd.

Cliënt gericht

Behandeling op maat. Rekening houdend met trauma schooltandarts. Respectvol en begripvol.

fantastisch geholpen

Ik ben erg goedgeholpen toen ik merkte dat er een stukje van mijn vulling was afgebroken. Er is goed uitgelegd wat er aan de hand was, wat er moest gebeuren om het te verhelpen en ook de behandeling is correct en pijnloos uitgevoerd

Helemaal top

Doodsbenauwd voor tandarts en daardoor meest waardeloze klant ever, maar mega vriendelijk geholpen door zowel tandarts als assistente. Niks gevoeld van verdoving en behandeling en ze bleven rustig en vriendelijk.

Niet altijd prettig

Onze tandarts is al jaren de beste voor ons. Helaas geld dat niet altijd voor de balie. Vooral aan de telefoon zijn sommige soms best onvriendelijk. Heel jammer dit.

Goed geholpen met humor..

Altijd ontspannen sfeer.

Goede uitleg

Vriendelijke en goede uitleg

Prima behandeling

De mondhyg. Stelde me prima op mn gemak. De behandeling was zonder pijn . Dat steld me gerust.

Geweldige tandarts

Top tandarts

Goed en snel geholpen.

Nog geen behandelingen gehad. Alleen halfjaarlijkse controles.

Fijne authentieke tandarts praktijk met mooie mensen, specialisten.

Positief

Gewoon goed

Gewoon goed zoals het hoort.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!