Ging goed de behandeling

Vriendelijk geefd goede informatie sorry dat ik haar naam niet meer weet. Maar service with a smile

Snel en goed

Kroon van mijn kies liet los. Zelfde dag gerepareerd Fijn dat het snel en goed gedaan is

Prima ervaring

Vriendelijke benadering en kundige behandeling, kortom alleen maar lof.

Zeer goede service

Mijn ervaring is super goed en allemaal vriendelijk zijn ze

Wederom perfect geholpen.

Kon op dezelfde dag nog terecht. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Anouk. Alles goed uitgelegd.

Altijd correct en prettig geholpen

Goed verlopen!

Toch spannend na 35 jaar een andere tandarts!

Professioneel en vriendelijk

Hij is klantvriendelijk en professioneel. Tja afzuiging was kapot, maar loste hij op. No problem.

Vriendelijk en heel behulpzaam

Ik heb een ligrolstoel en ik kan in de rolstoel blijven liggen om behandeld te worden!! Ze zijn allemaal heel erg lief en behulpzaam en ze passen zich allemaal aan mijn situatie aan om me zo min mogelijk te belasten!! Echt super!!!

vlot geholpen

Vlot

Op tijd en zorgvuldig

Opvallendste dat de tandarts op schema liep en ik op tijd aan de beurt was. De tandarts heeft denk ik 1 minuut naar mn gebit gekeken . Daarna werd de tandplak verwijderd door zijn assistente Lotte. Zij deed dit zeer zorgvuldig en met beleid. Ze gaf me ook af en toe de tijd om bij te komen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Dus alle credits naar Lotte.

Kwalitatieve tandarts en leuke vent

Kom al mijn hele leven bij dhr Vorstemans. Echt een goede tandarts en prima vent. Down to earth ook.

Snel en op tijd.

Ik kan makkelijk mijn afspraak plannen via de mail die ik krijg. De geplande afspraak is op de afgesproken tijd en verloopt snel en soepel. Heb een vriendelijke tandarts.

Positieve ervaring

Ik was heel erg zenuwachtig en bang , maar ik werd op me gemak gesteld en ik gevoelde geen pijn .

Deskundig en goede uitleg

Probleem werd goed uitgelegd met de bijbehorende opties voor een oplossing. Daarna meteen de eerste aanzet gedaan voor een goed resultaat.

Prima.

Niets op aan te merken.

Zoals al jaren, met vertrouwen op het goede, verleend door W Blokker

Goede tandarts!

De tandarts is altijd zeer vriendelijk en zegt precies wat hij gaat doen! Assistenten zijn ook vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Top, fijne mensen en prima behandeling

Zeer positief

Kundig én vriendelijk

Bezoek aan mondhygiëniste, kon op korte termijn ingepland worden. Vriendelijke ontvangst, rustige, weloverwogen en geduldige benadering. Medewerker was Eva Maarssen.

gewoon goed.

super tevreden

Fantastisch

Goede controle, keurig op tijd

Super, naar verwachting

Volgens mijn verwachting

Het was prima!

Zowel behandeling als communicatie was prima!

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!