Heel goed

Vriendelijk professioneel

Fijne ervaring

Sociaal, fijn ontvangst. Geven duidelijke en goede tips. Goede controle.

Prima locatie waar je deskundig wordt geholpen

Ruim 20 jaar professioneel geholpen door Andre Claessen welke nu binnenkort met pensioen gaat. Je krijgt netjes op tijd een herinnering voor de afspraak wat goed werkt.

Fijn bedrijf

Altijd op tijd en vriendelijke mensen.

Was goed gegaan was heel erg tevreden

Prima gegaan

Vragen je altijd of er iets veranderd is in de medicatie en of je ergens pijn of gebits problemen hebt. Ze proberen dan met je mee te denken voor een goede oplossing.

Vriendelijk en kundig

In tegenstelling tot mijn vorige tandartsenpraktijk kom ik hier graag. Vriendelijke en kundige medewerkers. De behandeling is altijd op de geplande tijd.

Tevreden

Rustig, met kennis,

Deskundig en vriendelijk

De mevr. achter de Bali (13.05 uur) verdient ook een pluim voor de wijze waarop ze je te woord staat en kijkt naar de mogelijkheden bij de planning.

Prettig, duidelijk

Ben altijd gespannen, maar sfeer is rustig, helemaal prima

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen en ook als erviemand bang is voor verdoving ed

Klantvriendelijke professionele controle/behandeling

Goede ontvangst om te beginnen door assistente die goede mondzorg gaf. Daarna door tandarts Albers geholpen en professioneel behandeld.

zeer tevreden

zeer vriendelijk en kundig, zeer tevreden

vriendelijk en meedenkend

ik had de afspraak niet goed in de agenda gezet, maar ik kon na een korte wachttijd met een kopje thee alsnog bij de afspraak opvolgen. Anders had ik een week later terug moeten komen. Erg meedenkend TOP

Heel tevreden

Heel fijne tandarts en ook de tandartsassistentes. Heel erg tevreden.

vakkundig professioneel

goede uitleg vooraf, persoonlijke aandacht in overvloed, houden rekening met jou, resultaat zoals verwacht en beloofd

bezoek / behandeling : zoals verwacht

Op me gemak

Geen lange wachtentijden. Vriendelijk en persoonlijk

snel en goed geholpen

Ervaring is dat je altijd serieus de tijd krijgt om iets uit te leggen en te verhelpen waar nodig. Geen klachten. Lennard ga zo door.

Been zeer tevreden over mijn behandelingen

Ben al 65 jaar client bij jullie, dat zegt genoeg over Uw praktijk Ik ben niet zo,n held bij de tandarts maar de behandelingen zijn over het algemeen goed tot erg goed

In 1 woord positief

In 1 woord positief

Tandarts staat altijd klaar om te helpen, zeker bij spoedgevallen.

behandeling goed maar loopt altijd uit

als je op tijd komt , moet je nog minimaal 20 minuten wachten, dan heb je de neiging om zelf ook te laat te komen zodat je niet te langf moet wachten

Zoals altijd super behandeld

Zie bovenstaande

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!