Efficient, duidelijk

To the point en bruikbaar advies

Een top tandarts!

Afspraken nakomen en altijd perfect geholpen.

Kundig en prettige omgang!

Zie boven

Fijne tandarts

Goede ervaring

Top service

Jordi is een tandarts die je op je gemak stelt en exact uitlegt wat hij doet!

Profesioneel met een menselijke rust geholpen

Aardig en fijn

Mondhygiëniste

Vorig jaar had ik ineens ontstoken tandvlees. Dit betrof de tweede schoonmaakbeurt van mijn gebit en mn de achterste kiezen. De ontsteking was nu zo goed als weg. Na een eerste controle en nu ook weer heb ik een poetsinstructie gekregen welke de conditie van het tandvlees goed moet houden.

top een goede deskundige en vriendelijke behandeling

deskundig , nemen de tijd voor je en komen afspraken na ook als er iets tussen komt wordt je op tijd op de hoogte gebracht.

Goed contact met behandelaar. Fietsen stalling verplaatsen achter de haag in het zicht.

Gaat ermee door

Blijf terug komen dus goed

Erg vriendelijk en mee denkend

Fijne ervaring gehad

snel en goed

kon snel een afspraak maken. werd uitstekend geholpen. deze keer een 10 voor Eline!!

Top!

Eline is een hele lieve meid, legt dingen goed uit. Kinderen vinden haar ook prettig.

Ik werd op tijd ontvangen en zeer goed geholpen

Onpersoonlijk

Weinig begrip. Voorheen tandarts Claassen was prettig nam de tijd. Had een afspraak voor 2 vullingen en tandsteen. Een vulling uitgevoerd. Voor andere vulling en voor tandsteen 2 keer terug komen.

We zijn als gezin heel vriendelijk en kundig behandeld

Ik kom er al een aantal jaren Ik heb zeer goede ervaringen met de tandarts en mondhygiënist

Fijn geholpen

Fijn advies gehad en goed geholpen

Beste tandarts ervaring ooit

Mijn behandelaar (Aghil) heeft mijn levenslange angst voor de tandarts volledig verwijderd. Ik ga er tegenwoordig zelfs graag naartoe. Alles, van afspraak maken tot daadwerkelijk de behandeling zelf verloopt zoals het hoort. Goede communicatie. Aghil is een hele prettige en zeer kundige behandelaar(en als persoon) die mij heel goed op mijn gemak laat voelen en de behandeling met rust uitvoert, wat mij als patient ook meer rust geeft en vertrouwen dat mijn gebit in de juiste handen is. De kwaliteit van het resultaat is uitstekend.

zat opnieuw met mijn mond vol tanden!!!!

fijne tandarts super assistente!!!!!!!!!!!

Heel fijn geholpen door de tandarts

Ondanks mijn angst voor spuiten toch een prettige ervaring aan overgehouden.

Kwalitatief goede zorg, met ern klantvriendelijke attitude.

Patiëntvriendelijk.

Prima en zeer snel geholpen

Er was een tand los midden onder, geen gezicht maar dankzij het vakmanschap eer snel verholpen.

Prima behandeling!!!

Prima en deskundige behandeling door Nikki.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!