ruwe behandeling

ruwe behandeling. Mond werd zodanig open gehouden zodat ik moeite had met ademhalen. Kies wel prima hersteld.

Heel goede service Goede behandeling

Vriendelijk personeel Helpen als ze kunnen. Hele fijne tandarts

lange wachttijd en geen klik met nieuwe tabdarts

Had om 8.40 een afspraak Liep toen al 17 minuten uit. Verder had ik totaal geen klik met nieuwe tandarts.

Goed geholpen

Rapport cijfers zeggen genoeg

Geweldig geholpen

Tijdens het eten raakte ik 3 voortanden kwijt. Nadat ik gebeld had werd ik de volgende dag al door hr. Wardenaar geholpen. Ik heb weer 3 prachtige voortanden en de service is bij jullie altijd perfect. Wij worden altijd met veel enthousiasme ontvangen en goed voorbereid wat er moet gaan gebeuren. Het is een plezier, ondanks dat het de tandarts is, om door jullie geholpen te worden.

Gewoon goed

Gewoon goed zoals je zou mogen verwachten ! Vriendelijke medewerkers en ook behulpzaam!

goed duidelijk advies

Altijd blij als het voorbij is

Mondhygiëniste doet haar best maar blijft niet echt aardig, jammer ook dat ze niet verteld wat ze doet, hoe lang het duurt etc. Voel elke keer irritatie….

prima geholpen

Zeer correct en vriendelijk behandeld

Na 40 jaar andere tandarts

We zijn overgestapt naar deze tandarts omdat onze vorige tandarts met pensioen is gegaan. Ik persoonlijk vind dit erg spannend, gezien mijn verleden met schooltandartsen. We werden goed op ons gemak gesteld, en de tandarts is erg professioneel, vriendelijk en gaf goede adviezen. We zijn hier nu een keer geweest, en we hopen dat dit zo blijft.

Fijne tandarts

Kundige tandarts, die kinderen en ons goed uitlegt wat er gaat gebeuren.

zoals altijd: prima geregeld

zie boven

Prima geholpen

Prima geholpen, wel later naar binnen geroepen zonder dat ik ben geinformeerd over vertraging

Goede service, persoonlijke aandacht

Altijd fijne behandeling, meedenkend

Jordy heeft het weer vakkundig gemaakt en is een zeer prettige tandarts

goede service, persoonlijke aandacht

goede service, persoonlijke aandacht

Altijd goede behandeling

Altijd fijne behandeling en ze denkt met ons mee

Good service

Dentist appointments always run on time. Never have to wait long to be seen. Dentist and assistants are always friendly and ready to answer all questions.

Goed geholpen

- Op tijd - Vriendelijk - Deskundig

Fijne tandartspraktijk

Makkelijk om een afspraak te maken, maken tijd voor je (heb niet het idee dat ze haasten). Heb niet het idee dat ze onnodige behandeling uitvoeren. Aardige en vriendelijke tandarts.

de perfecte service!

Vakkundig, snel, de perfecte service

altijd keurig volgens afspraak

altijd keurig volgens afspraak

Alles naar wens

Ik ben prima behandeld en kom over een half jaar weer terug.

Niks toe te voegen

Idem

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!