Patient vriendelijk

Zowel tandarts als mondhygieniste en ook de assistenten zijn altijd erg vriendelijk.

Xx

Xx

Goed en vriendelijk

Deskundig geholpen vlotte leuke TANDARTS .

Gewoon goed

Gewoon goed

Vriendelijk en duidelijk

Ik kom alleen nog voor controle, dus kort binnen :)

goede behandeling met vriendelijk personeel

Er moest een beschadigde tand worden gevuld en tandsteen worden verwijderd. Dit alles werd goed, snel en kundig gedaan door vriendelijke mensen

Prima, vlot aan de beurt alles conform afspraak

Prima, vlot en conform afspraak

Op tijd en snel

Op tijd bij mijn afspraak en meteen aan de beurt. Was na 15 min weer buiten. Was alleen voor controle en tandplak verwijdering.

Echt geweldig

Vriendelijk, professioneel, gewoon top

zeer goed!

Alles goed, jammer, dat de hoofdsteun van de behandelstoel al 3 jaar niet in orde is, de juffrouw moest een kussen in de kantien halen!

Kon meteen terecht met mijn klacht

Vriendelijk kundig personeel

Kies afgebroken, dag erna gefixt

Kies afgebroken werd de dag erna meteen gefixt.

Een zeer prettige tandarts.

Betrouwbaar en kundig. Vriendelijk en goed kunnen luisteren.

Zeer goede tandarts

Ik ben heel tevreden. Er word goede uitleg gegeven over hoe het gaat met je gebit. Öok wordt er aandacht besteed over de gebitsverzorging.

Niet serieus genomen

Implantoloog 1. Want zichzelf voorstellen was blijkbaar teveel moeite. Binnen 2 minuten weer buiten met een folder. Vraag me af hoe hij een gedegen aanvraag kan doen bij de zorgverzekeraar. Gelukkig mocht ik daarna nog naar tandtechnieker, Gerard. Hem geef ik een 10. Deskundig en klantvriendelijk Ik beoordeel onderstaand alleen op mijn afspraak met implantoloog 1 (?!)

Snel aan de beurt,snel behandelt

kiespijn

goed geholpen

Goed geholpen.vriendelijke tandarts

Prima geholpen

Vanwege een klacht was ik er tussen geschoven. Fijn dat dit kon, maar heb daardoor wel een tijdje moeten wachten. Prima geholpen.

profesioneel

Correct behandeld

Deskundig vriendelijk

Iedereen is vriendelijk

Tandarts neemt de tijd ,luistert,geeft goede adviezen.

Zeer tevreden!

Tandarts Wardenaar heeft mij heel snel en goed geholpen. Ben heel blij met hem als tandarts.

Optijd

Liep niet uit deze keer

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!