Goede uitleg proffesionele benadering vriendelijke behandelaars en goede oplossing vooor probleem

Zie hierboven

netjes en correct behandeld en de afspraak loopt precies op tijd

Altijd correct

Fijn om te bezoeken als het nodig is.

Weer goed geholpen

Halfjaarlijkse controle zoals altijd gied

Voor het eerst bij deze tandarts geweest na 35+ jaar bij een andere tandarts onder behandeling te zijn geweest. Vriendelijk, geduldig, duidelijk, professioneel.

Alles goed verlopen

Fijn geholpen

Met zorg en aandacht op een rustige professionele wijze geholpen.

Ik ben in de afgelopen week 2 keer bij Meermond Centrum geweest. De mondhygiënist, Britt zag dat ik een gaatje had. Ik kon de week erop terecht voor het behandelen hiervan. Dat werd kundig opgelost.

Erg goed

Vriendelijke persoonlijke benadering

Vakkundig en vriendelijk

Altijd zeer goed

Ik ben al jaren een tevreden cliënt.

Professioneel. Vakwerk!

Er was een stukje van mijn kies afgebroken. Tandarts heeft de oude vulling verwijderd en een nieuwe vulling geplaatst. Keurig gedaan. Zorgvuldig en met veel aandacht. Zeer tevreden.

Snelle en goede service

Werd snel geholpen na div. klachten met gebit

goede mondzorg

fijne en persoonlijke behandeling, goede begeleiding mondzorg en goed resultaat kwaliteit gebit

Fijne tandarts praktijk

Professionele, vriendelijke tandarts

Ik vind dat er teveel nadruk wordt gelegd door zowel de tandarts & de assistente voor mondhygiënist

Ik moest zelf vragen of het tandsteen verwijderd kon worden en er werd een beetje negatief gepraat over mijn vorige tandarts die ik meer dan 40 jaar gehad heb. De tarieven voor de mondhygienste vind ik absurd hoog en het gaat alleen maar om commerciële belangen. Een volledige behandeling kost bijna € 1100 en dat kan ik niet betalen. Mijn vrouw is ook heel ontevreden over haar nieuwe tandarts.

plezierig, efficient

controle goed en plezeirig uitgevoerd, incl. maken van foto's en verwijderen tandsteen

Esmee is heel vriendelijk en kundig.

Goede behandeling maar wel erg duur

De laatste behandeling was erg duur. Voor een half uur €102,00. Ik vind dat wel buiten proportie. Over de behandeling door de mondhygieniste zelf ben ik tevreden.

Goede combinatie van plezierig contact en professionele behandeling.

Goede combinatie van plezierig contact en professionele behandeling.

Jammer dat Britt weggaat!

4- maandelijkse behandeling

0ntspannen behandeling

Rustig en ontspannen en vriendelijk

Vriendelijk, kundig en zorgzaam

Je wordt goed geholpen met persoonlijke aandacht. Rustig, duidelijk en vriendelijk.

ruwe behandeling

ruwe behandeling. Mond werd zodanig open gehouden zodat ik moeite had met ademhalen. Kies wel prima hersteld.

Heel goede service Goede behandeling

Vriendelijk personeel Helpen als ze kunnen. Hele fijne tandarts

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!