Fijne tandarts

duidelijk advies gekregen

Gwwoon geweldige behandeling gehad

alles top

Prettige en vlotte behandeling

Na een korte wachttijd werd ik geholpen door de mondhygiëniste en na een half uur stond ik weer buiten. Ik ben op een prettige manier behandeld en ben ook tevreden met het resultaat.

Goede behandeling duidelijk vriendelijk

...

Super!

Nikki is een topper! Heel kundig en geeft een eerlijk advies :-)

Altijd fijn behandeld

Altijd fijn behanded

Heel goed

Deskundig en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen.

Zie boven

Snelle vriendelijke behandeling netjes volgens de afspraak

Nvt

Verschrikkelijk

Wat begon met een normale controle, eindigde in een verschrikking. Uiteindelijk 2 keer terug moeten komen, omdat er een verstandskies getrokken moest worden ( die er al 20jaar in zit en waar ik geen last van had ). Nadat de verdoving niet werkte, kreeg ik nog 10 spuiten erbij. Uiteindelijk kregen ze deze verstandskies er niet uit omdat deze met 2 wortels vast bleek te zitten. Waar ik voor een normale controle kwam, ging ik uiteindelijk weg met een kapotte kies, veel pijn nadat de verdoving was uitgewerkt en een afspraak bij de kaakchirurg kunnen maken.

Goede kundige tandarts

Vriendelijk

Vriendelijk behandeld, goed overleg over behandelplan

Vriendelijk en kundig geholpen

Vriendelijk en kundig geholpen. Ook goed met kinderen

Erg fijn

Erg tevreden

Proffesioneel

Proffesioneel, duidelijk, vriendelijk.

uitstekend

Vlotte hulp en geen poespas

Goede praktijk!

Moderne praktijk, met goede behandelaars. Ik voel me altijd comfortabel als ik onder behandeling ben, en waar nodig stelt het team je gerust. Ook een goede samenwerking tussen de behandelaars.

Goed geholpen en goede uitleg

Altijd snel aan de beurt en goed geholpen door Lieke? mondhygiëniste. Goede uitleg gekregen.

Zoals altijd keurig op tijd en vriendelijk personeel

De afspraak was zoals altijd keurig op tijd. Ik werd opgehaald door een vriendelijke assistente en naar dezelfde kamer gebracht waar ik altijd de afspraak heb. Dit vind ik erg prettig. Lennart is zoals altijd erg vriendelijk en neemt de tijd en luistert goed. Ik ga nooit met tegenzin naar de tandarts omdat ik gelukkig geen slechte of vervelende situaties heb meegemaakt

nvt

Nvt

zeer netjes geholpen, ristig de tijd voor je genomen

...

Snelle behandeling, duidelijke voorlichting

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!