keurig op tijd en duidelijke informatie.

geen verdere opmerkingen.

Een hele prettige arts

Mijn behandelende arts laat mij op mijn gemak voelen en voert zijn werk heel vakkundig uit. De assistente is ook heel fijn.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen.

Dikke prima zoals altijd

Zoals altijd prima geregeld, keurig ik tijd en vriendelijk en goed geholpen!

prettige behandeling

Mooi op tijd begonnen met de behandeling, Zorgvuldig en keurig behandeld

Behandeling is goed

Maar blijft vreselijk. Ervaar veel stress in de stoel vooral bij de mondhygiëniste. Tandarts valt wel mee.

Ben prima geholpen

Even de rekening nig afwachten

Deskundig

Deskundig en vriendelijk personeel.

Klantvriendelijke professionele tandzorg.

De maakt altijd eventing voor een persoonlijk gesprekje. Daarnaast is hij kundig en eerlijk. Al jarenlang naar volle tevredenheid klant/patient.

Prima tandarts, afspraak altijd op tijd.

Vriendelijke tandarts en assistentes. Afspraak altijd op tijd. Prima controles en kleine vullingen etc. meteen gedaan.

Nvt

Perfect en kundig

Prettige ontvangst, zeer kundige behandeling.

Zeer prettig in de omgang en erg deskundig

Tandarts Alberts is duidelijk in zijn uitleg en erg fijn in de omgang. Ook is hij deskundig.

Fijne tandarts en asistentte

Goed en fijn geholpen, stond zo weer buiten

Geweldig begeleid

Geweldig ontvangen en super behandeld!

Fijne tandarts en een fijne assistente

Stellen je gerust en leggen uit wat ze gaan doen. Gaan niet lomp te werk.

Erg vriendelijk, duidelijke uitleg, geen wachttijd bij de afspraak. En ze gaan in de ochtend al rond 7 open. Ik kom er al 10+ jaren.

Perfect geholpen

Vriendelijk en deskundig

goed geholpen

de mensen zijn altijd vriendelijk tegen mij .

Voor mij lekker dichtbij en heel prettig en goed geholpen.

Deskundig

Wederom, op een deskundige en uiterste vriendelijke manier, geholpen.

Goede service en kundig personeel

Altijd optijd aan de beurt en eigen tandarts. Ook de Assistentes kundig en attent. Efficiënt in werkzaamheden maar niet gehaast. Kleine Reparatie Kon meteen uitgevoerd worden

Friendly and professional

I have been with this dental practice for over 20 years. In my opinion, the care and treatment (from reception to hygienist to dentist) is second to none and is always carried out to the highest professional standard with a friendly smile.

Goed en snel geholpen

Kroon ging los en dezelfde dag meteen geholpen. Heel fijn.

Zeer tevreden over behandeling

Altijd duidelijke uitleg wat er is en wat de behandeling gaat worden.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!