Snel en goed geholpen

Kies afgebroken en kon direct dezelde dag terecht en meteen geholpen

Op planning en goed.

Deskundig en plezierig

Ben al heel wat jaren bij Willemijn Blok Geeft goede adviezen en behandelingen.

Klantvriendelijkheid en professioneel

Klantvriendelijkheid en professioneel

Ik ben positief over de tandarts die mij voor het eerst behandelde.

Ze was erg vriendelijk, gaf zelfs een compliment dat ik mijn gebit goed verzorg en deed zorgvuldig de halfjaarlijkse controle.

Heel goed

Zeer goede behandeling

Een goede ervaring

Professioneel, persoonlijk

Willemijn Blok is een zeer vakkundige tandarts, besteed aandacht aan mij en is persoonlijk en betrokken. Kortom zeer prettig, ik hoop nog zij nog lang mijn tandarts is.

Alles OK!

Prima organisatie en tandarts Eliane is prettig in de omgang en lijkt mij erg deskundig.

Altijd snel en vakkundig!

Op tijd, netjes en, voordat je het weet, sta je weer buiten.

Geweldig met zoveel geduld !

Begripvol en super vriendelijk .

geweldig

Britt heeft mij wederom een erg goede behandeling gegeven. Dankzij haar behandelingen blijven mij taanden in goede conditie en de tips die zij geeft helpen daarbij

Top!

maandag kies afgebroken; meteen gebeld: kon woensdag 16.30u terecht. Gerustgesteld en goed advies gekregen. Op woensdag top geholpen! nauwelijks pijn. Heel erg fijn!!!

Goede en snelle behandeling met fijne uitleg over wat er gebeurde

Voor het behandelen van een afgebroken kies goed geholpen in het opnieuw vullen. Gedurende behandeling is er goed uitleg gegeven over wat er precies gedaan is.

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Afspraak altijd volgens planning, vriendelijk en geïnteresseerd. Prima geholpen.

Heel goed

Nauwkeurige controle Prettige manier vanbehandelen met rustige en duidelijke uitleg Tandarts probeert goede oplossingen te vinden ipv direct n nieuwe kroon oid Heel sympathieke arts

Zeer fijne ervaring

Zijn heel goed in de behandeling geven goede uitleg van hoe of wat

X

Tot op heden goed.

Kundige preventieassistente

Bijna pijnloze behandeling.

Zeer kundig en efficient

voor een periodieke controle, inclusief de reparatie van een vulling stond ik binnen 15 minuten met een glimlach weer buiten.

Deskundig en communicatief sterk

Prettige tandarts, legt goed uit wat de behandeling inhoudt, geeft vertrouwen.

Moeilijk

Toen ik de assistente belde begon deze meteen met een heel belerend toontje te vertellen dat het mijn eigen schuld was dat ik pijn had. Hierdoor zal de volgende keer de stap nog groter zijn om te bellen voor een afspraak De tandarts heeft netjes haar werk gedaan.

Goede en correcte behandeling op schema

Deskundig en meedenkend

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!