C

C

Als vanouds

Erg toegewijd en deskundig.

Prima geholpen

Fijne tandarts mis nog steeds de tv ter afleiding

Vriendelijk

Vriendelijk en alles goed uitgelegd voordat ze begon.

Ik kom al jaren bij Meermond. Helaas is de wachttijden de wachtkamer lang. De behandeling is goed. Tandarts Alberts gaat door tot datgene dat gedaanmoet worden goed is.

Prima half jaarlijkse controle

Gewoon snel en kundig

Top, snell gepland, goed geholpen

Top, snell gepland, goed geholpen

snelle behandeling

In de ochtend gebeld voor een afspraak , middags binnen een uur kies getrokken. Prima behandeld !

Erg goed

Een goede ervaring

Heel prettig en professioneel!

Prima en professioneel. Zoals altijd..

prima zoals altijd

prima zoals altijd

.....

....

Was weer gezellig bij Heleen en Dimphy

Al jarenlang tevreden patiënt

Fijne tandarts. Goed verzorgd

Verder geen commentaar

Vakkundig en goed advies zonder dwingerig te zijn.

Zowel door de tandarts als de preventieassistente Lieke superfijn behandeld.

Supersnel en goed geholpen

Ik had een stukje van mn kies afgebroken en kon binnen 2 dagen terecht. Het is meteen gerepareerd en ook alvast de periodieke controle uitgevoerd. Hoewel dat 6 weken te vroeg was.

Onprofessionele periodieke controle

Helaas heb ik de tandarts als onvakkundig ervaren.

Geen wachttijd

DE ervaring met de tandtechnieker is goed

Het is alleen jammer dat er tussen deTandtechnieker en de tandarts niet goed op elkaar afgestemd kunnen worden. Zodat je niet iedere keer terug moet komen.

was prima

was prima

Goed kundig geholpen bij de mondhygiëniste 3de jaar stagiaire

goede controle met vervolg afspraak bij tandarts

Goed geholpen en nemen de tijd

Tandarts helpt goed neemt de tijd voor je en de assistente ook

Quick, efficient, on time

My dentist is a superstar!

Ondanks mijn angst voor de tandarts zit ik vrij Gerust op de stoel

Afspraak op tijd en kundig

Zorgvuldig nagekeken en tandsteen verwijderd met aandacht voor angst van mijn kant

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!