Complete, vakkundige en klantvriendelijke zorg voor mijn gebit

Goed georganiseerd centrum dat alles in huis heeft voor complete en uptodate tandheelkundige zorg. Ik kom er al vele jaren en ben altijd op een zeer klantvriendelijke en vakkundige manier behandeld.

Goed geholpen zoals altijd

Goed georganiseerd en duidelijk. Vriendelijke benadering

Goed en snel geholpen en ze gaven mij goede tips mee

Efficiënt, vriendelijk, professioneel

Zeer goed, kundig en vriendelijk

De preventie tandarts was kundig, vriendelijk en deed haar best om geen pijn te doen. Was echt heel goede en fijne ervaring. Dank

Fijn en goed geholpen bij het plaatsen van een nieuwe kroon

Snel en deskundig geholpen

Nadat vulling was afgebroken had ik snel een afdoraak kunnen maken voor dat ik op vakantie ging. Baliemedewerkster was vriendelijk en humoristisch. Tandarts aardig en geduldig xo ook de tandarrsassistente

Al 50 jaar fijne ervaring met tandarts Blok

Vertrouwd en vakkundig.

Snel en doeltreffend

Binnen een dag behaneling ondergaan Super

Kon snel terecht bij klacht.

Snel terecht en klacht direct verholpen.

Fijn contact en goed advies

Prettig contact en goed advies. Ze heeft belangstelling voor je

Het was goed en snel

Tandarts kijkt de tanden na, en dan worden ze schoongemaakt door de assistente.

Nu even niet

Gewoon tevreden

Tandarts Claessen is al 43 jaar naar tevredenheid onze tandarts. Hopelijk zet zijn opvolger dit voort..

Zie hieronder

Prima behandeld, maar te veel mails voor en nu dus ook weer achteraf

Zijn eerlijk altijd

Klantvriendelijk, professioneel correct

Hoewel we verhuisd zijn 125 km van Veldhoven af blijven we bij Meermond

Vriendelijk behandeld, goed geinformeerd, keuze zelf bepaald

Het was goed

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Zeer vriendelijk en kundig personeel, er wordt goed met je overlegd van wat er moet gebeuren en wat evt. de kosten zullen zijn die daar uit voortvloeien.

Snelle tussendoor afspraak en zeer vlot en goed geholpen.

Ivm losraken van een kroon goed en snel een afspraak kunnen plannen; dezelfde dag. Vakkundig geholpen met ruime aandacht voor mij als patiënt. Met veel vertrouwen de praktijk weer verlaten. Dank!

Heel goed

Heel goed

Rustige man en vriendelijk. Legt goed uit wat hij gaat doen

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!