Ik ben een echte angsthaas. Maar dat is bij meermond zorg niet nodig. Ze zijn heel kundig aardig en stellen je zeer op je gemak.

N.v.t.

De praktijk is “spotless”. Exact op tijd aan de beurt, geen wachttijd.

Ben ontzettend fijn behandeld en mijn tanden zijn heel mooi geworden,heel blij mee

Vakkundig geholpen bij kiesprobleem.

Een loszittende vulling of een afbrekende rand van een kies zorgt altijd voor veel ongemak. Afspraak kunnen plannen binnen 3 werkdagen en samen met de tandarts besproken wat de beste en meest effectieve behandeling zou zijn. Perfect opgelost en behandeld.

Fijne tandarts

Een klein vullingsprobleempje is meteen aangepakt. Scheelt tijd. prima

professioneel

simpele aanmelding kundig personeel prettige sfeer

aandacht voor patrient

persoonlijk aaandacht voor patient

Deskundige en voortvarende behandeling. Chapeau.

Noodzakelijke op korte termijn afspraak kunnen maken. Goed geholpen.

Goede behandeling

Je wordt er vriendelijk ontvangen. Goede uitleg en zegt wat ze gaat doen. Allemaal vriendelijk.

Wederom een perfecte behandeling

De behandeling en adviezen waren zoals gebruikelijk zeer goed: - Stukje afgebroken van kroon: Geen last >> niets aan doen alleen aandacht voor schoonhouden. - Klein gaatje, snel gevuld - Controle + tandsteen verwijderen In 25 minuten stond ik weer buiten en kan er weer een tijdje tegen

Netjes en op tijd

Geen wachttijden en correcte behandeling

Vriendelijk, legt uit wat er gaat gebeuren.

Personeel is vriendelijk, geeft goede adviezen. We hebben nooit lange wachttijden. De kinderen komen er ook graag.

Vriendelijke benadering

De tandarts is super vriendelijk en was zeer kindvriendelijk

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden met de snelheid van het inplannen van een afspraak. Geef aan dat jullie de situatie seriues nemen. Ontzettend tevreden over de zorgvuldigheid, aandacht advies en kwaliteit van service van mijn tandarts. Zeer proffesioneel en betrouwbaar... top, top, top!

Erg prettige behandeling

Kundige eerlijke informatie en behandeling

Heel gooed

Very good

Altijd proffesioneel en zeer vriendelijk.

Geen tandartsenstress!!

Aandacht gecombineerd met deskundigheid!!

Erg vriendelijk en behulpzaam

Word erg op m’n gemak gesteld, fijne sfeer

Gewoon goed

Efficiente manier van afspraak maken. Gemakkelijk aanmelden bij binnenkomst en korte wachttijden.

Prettig en vakkundig

Prettig en vakkundig geholpen door tandarts Wardenaar!

geweldig goed

prima vakwerk

Vakkundig en vriendelijk

Kom er al jaren. Vakkundig en geen overbodige kosten als het niet nodig is. Eerlijk en vriendelijk bedrijf

Fijn geholpen.

Voel me op mijn gemak

Ook al heb ik schrik Ze weten me toch op mijn gemak te stellen

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!