Pijn adequaat verholpen

Werd prettig ontvangen, de tandarts luisterde naar mij met aandacht ivm mijn pijnklacht. Ze was in staat om met een relatief kleine ingreep mijn klacht te verhelpen. Niet zozeer per direct maar de volgende dag was ik nagenoeg van de pijn verlost. Nogmaals oprecht bedankt! Ik ben geholpen door een andere arts dan waar ik normaal door wordt behandeld, wat erg begrijpelijk is omdat het erg kort dag was ivm de kerst periode. Helaas ben ik de naam van deze arts vergeten, sorry…

Vakwerk

Zeer op mijn gemak!

Ik ben geen held als ik naar de tandarts moet, maar iedere keer wordt ik zo fijn op mijn gemak gesteld en geholpen dat het allemaal wel meevalt! De eventuele behandeling wordt netjes van tevoren uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent!

Ik ben zoals altijd prima behandeld !

Vriendelijk behandeld

super

afspraak maken ging soepel en werd snel en vakkundig geholpen

Goede en prompte behandeling

correct en vriendelik

op alle vlakken correct

geen opmerkingen

goed en vakkundig

goed en vakkundig en vriendelijk

Top service

Deze week onverwacht stuk van mijn tand afgebroken, en dat net voor de kerstdagen. Gebeld en kon dezelfde ochtend nog langs komen ondanks een bomvolle agenda bij hun. Ta. Wardenaar en Marion superbedankt ervoor, toppers zijn jullie. Fijne feestdagen allemaal.

Snelle spoed behandeling

Vriendelijk, zorgzaam en geduldig

Super vriendelijk

Ik wordt altijd netjes geholpen. Iedereen is super vriendelijk. Gezellig team

Fijne mensen die je helpen op allerlei manieren en n ze doen moeite voor je

Tevreden de deur uit gegaan

Goed optijd volgens afspraak geholpen , en vriendelijke behandeling

Goede uitleg over de situatie

Goede uitleg over de situatie aan de hand van de röntgenfoto.

Snelle afspraak

Afgebroken kies, kon volgende dag al komen.

klant vriendelijk en behulpzaam

Subliem

Snel, trefzeker

Werd op tijd goed geholpen

Keurig verzorgd, met het juiste advies

Zorgvuldig, secuur en met het juiste advies. Fijne tandarts, fluwelen behandeling van mijn tandarts.

Prettige praktijk

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!