Fijne tandarts

Goede uitleg tijdens de behandeling.

Uitstekende service

Bij Gérard van Kemenade zie je professionaliteit. Ik ben dan ook erg tevreden bij hem.

Weer goed geholpen

Weer goed en keurig op afspraaktijd geholpen.

De stagiaire heeft met de nodige voorzichtigheid en zorg de behandeling uitgevoerd

Prima!

Gewoon goed

Prettig en erg goed

Afspraken maken gemakkelijk, geen wachttijd.

Prima zoals altijd!

Mijn gebit is snel en vakkundig onderzocht en schoon gemaakt.

Altijd deskundig, prettig

Altijd even kundig

Nikk stelt je altijd op je gemak waardoor je minder opziet tegen de behandeling.

Geweldig!!

Net voor de Kerst verselijke pijn aan mijn kies. Gebeld en kon eind van de middag komen en werd ik super goed geholpen. Dank hiervoor!

Een rustige en vriendelijke tandarts is zo belangrijk.

Jarenlang zag ik vreselijk op tegen mijn tandartsbezoek, vanwege een heel nare tandarts in mijn jeugd. Daar hoef ik nu niet meer bang voor te zijn. Tandarts Wardenaar is de rust zelve en ik vind dat hij heel zorgvuldig en betrokken mijn gebit in de gaten houdt. Ook de assistentes zijn erg vriendelijk.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, vriendelijke medewerkers.

goede vriendelijke deskundige behandeling

Heb vanaf het moment dat ik bij Willemijn in behandeling ben geen klachten meer gehad.

Super goede tandarts

Al jaren goede ervaringen

Goede uitleg, ook word er rekening met je gehouden als je nare ervaringen hebt gehad in het verlede.

Ik kom al bijna 20 jaren hier. Hele goede ervaringen met hun. Vroeger ongeveer 50 jaren geleden een trauma opgelopen bij andere tandarts. Deze is nu helemaal weg door deze tandarts. Ik beveel iedereen aan om naar meermond te gaan.

Vriendelijke mensen en fijne uitleg.

Prettig en fijne dienstverlening.

vriendelijk en vakkundig

Prettig om je aan te melden op het scherm. Gezellige wachtruimte. En er is wat te lezen. En je wordt persoonlijk opgehaald. en een vriendelijke assistente die je gebit goed schoonmaakt [tandsteen]

Gezien de omstandigheid alles prima verlopen en iedereen is super vriendelijk en duidelijk in wat er gaat gebeuren

Snel en deskundig geholpen

Tevens goede uitleg wat en waarom. Helemaal goed.

Helemaal goed

Werd geholpen door een stagiaire en was er in de eerste instantie niet blij meer. Ze was erg vriendelijk begripvol en deed het perfect.

Plezierig, efficient, goed

Het hielp dat er wat ruimte was, maar ik ben tevreden met de kwaliteit van de behandeling, communicatie, vriendelijkheid en openheid van Jordy

Fijne benadering. Voor mij een nieuwe assistente. Wat ik heel fijn vond was, dat ze precies vertelde wat ze ging doen. En ze heeft het prima gedaan.! Toppertje!

Alles is prima

Afspraak herinnering, personeel, uiteraard tandarts Cleassen alles is prima. Ook makkelijk de aanmelding als je binnen komt.

Snel aan de beurt

De afspraak verliep ook vlot door de vriendelijke tandarts.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!