goede zorg

bij afspraak niet lang in de wachtkamer zitten

Goed en schoon centrum.

De medische staf is geweldig En het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Zeer fijne tandarts! Rustig en duidelijk voor de kinderen.

prima service

Altijd precies op de geplande afspraak tijd geholpen. Vriendelijk en deskundig. Goede uitleg.

Vriendelijk, snel, goed, maar duur

Goede tandarts, vriendelijk overleggend. Bovendien een heel vriendelijke assistente

Ondanks mijn angst superfijn behandeld

Fijne meid en toont begrip en stelt me op m'n gemak.

wel oke

is prima, wel oke. niet bovenverwachting, ook niet slecht

Kundig

Heel kundig en vriendelijk!

Good behandeling en advies

Goede ervaringen duidelijke behandelingen en advies.

Goed geholpen, attent en kundig.

Kundig en aardig personeel. Afspraak maken eenvoudig te regelen.

Goed, hoop dat het zo blijft.

Hoop dat het zo blijft nu bijna tandarts Claessen met pensioen gaat,

Ik had veel pockets en na 3 behandelingen gaat het vooruit

heel goed

Mijn ervaring over Meermond centrum positief en ik ben heel tevreden over jullie werkzaamheden en personelen.

Wat een vakmanschap!

Afgelopen week een afspraak voor het plaatsen van een stifttand. Na drie kwartier stond ik weer buiten met een schitterende replacement Deskundig, vakkundig en zeer professioneel behandeld. Rustige en ontspannen uitvoering. Complimenten.

Vriendelijk, persoonlijke benadering en deskundige behandeling.

Thanks

Perfect!

Very good

Very good

Mooie praktijk!

Een fijne tandarts en een leuke assistente die mij netjes geholpen hebben in de vroege uurtjes. Goed geluisterd naar elkaar en een fijn gesprek gehad. Klachten besproken en afgehandeld.

Prima, zoals altijd!

Zoals altijd snel en kundig geholpen.

De assistente die tandsteen verwijderde deed het erg prettig. Zelden zo weinig gevoeld. Advies gekregen mbt evt preventieve kroon voor die behandeling ga ik een afspraak voor inplannen.

Quick and efficient, as always.

Thank you

prima, geen bijzonderheden, was controle, alles netjes op tijd

Zoals altijd prima.

Kom hier graag

Goeie behandeling en erg correct

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!