Gelukkig kon mijn vulling snel weer hersteld worden

Jammer dat tijdens de behandeling bij de mondhygieniste mijn vulling is afgebroken, ik was wel blij dat dezelfde dag de vulling nog door de tandarts kon worden hersteld,

Snel en vakkundig

Mijn gebroken mondprothese is vakkundig en snel hersteld.

Nvt

Geen lange wachttijden.

Ik werd snel en vakkundig geholpen. De tandarts en zijn assistente stelden me gerust en dat scheelt al veel.

Prima geholpen

Enkel controle/tandsteen verwijderen deze keer maar ook bij uitgebreide behandelingen had ik tot nu toe geen opmerkingen

Soms lang wachten

Soms lang wachten in de wachtkamer

Fijne Tandarts !

Vriendelijke vakkundige tandarts

Very effective teeth cleaning

Yolanda does both a wonderful job in teeth cleaning, but also in suggesting techniques to improve my own results in cleaning and flossing.

Vakkundig

Vakkundig, geruststellend en geduldig. Kortom zeer fijn want laten we eerlijk zijn wie gaat er nu graag naar de tandarts.

Gewoon goed

Vriendelijke, telefoniste en snelle hulp. Tandarts heeft uitgelegd wat er moest gebeuren en deed dit snel en vakkundig. Zeer vriendelijk geholpen.

Zeer deskundig

Behandeling kwalitatief zeer goed. Contact met patiënt professioneel. uitleg indien nodig altijd heel duidelijk.

Was goed

Hopenlijk gaat de verkleuring helemaal weg

Kan snel komen en wordt goed geholpen.

Goed advies.

Zeer persoonlijk behandeld door assistentes en tandarts

Zeer persoonlijk behandeld door zowel assistentes als tandarts. Wel was het veel te druk in de wachtkamer.. Sinds Corona ervaar ik dat als onprettig omdat er op dit moment wel heel veel griepvaruanten heersen.

adequaat

Ik was hier voor halfjaarlijkse controle, op het afgesproken tijdstip in de stoel, en na 5 minuten weer buiten.

Ik vind Meermond een prima praktijk.

Ik ben al ruim 30 jaar patient van Meermond en heb nooit klachten gehad, altijd vriendelijk personeel en een prima en vakkundige tandarts.

uitstekend

ik kon snel terecht ivm afgebroken tand. Extractie rest van taand ging pijnloos. Goed advies gekreegen

Fijne tandarts , duidelijk . Goede uitleg en neemt tijd voor jou ,

Top!

Denkt mee

Kundig en vriendelijk

Altijd vriendelijk en tijd voor een praatje. Belangstellend en kundig in het werk. Maakt het bezoek toch iets aangenamer.

Vakkundig en professioneel

Tandarts Albers is een vakman. Hij heeft naast een professionele werkhouding sociale omgangsvormen.

Vertrouwd

Fijne rustige omgeving

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!