Fijn geholpen

Jullie begrijpen mij en ben goed geholpen

Prima.

Een stukje uit mijn kies. Zeer snel en adequaat geholpen.

Hele fijne en duidelijke tandarts!

Altijd vriendelijk en een gezellig praatje.

Klantvriendelijkheid

Oké, kan beter

Over de looks van het pand en de tandarts niks dan lof. Het zou alleen zo fijn zijn als ik eens een keer dezelfde preventieassistent kreeg. Elk halfjaar een andere vind ik niet fijn

Kundig en vriendelijk

Altijd een prettig bezoek. Ze nemen de tijd, ook met mijn 2 jonge kinderen. Zeer kundig en een duidelijke uitleg.

Fijne praktijk

Vriendelijke en kundige medewerkers.

Fijn geholpen

Professioneel en fijn

Heel goede behandeling

De dames hebben bij mij een perfecte reparatie aan een kies uitgevoerd

Heel fijn

Altijd goed advies

Heel prettig en met een goede uitleg.

Een persoonlijke aandacht. Een goede uitleg

Uitstekend geholpen!

Vriendelijk en deskunig geholpen!

Prima geholpen

Prettige en fijne organisatie

Correct

Vriendelijk

Vertrouwd

Jaren al heel blij met André Claessen altijd rustig

Gewoon goed bezig , geen kkachte

Al jaren een fijne samenwerking en goede communicatie., top

Uitstekend, vriendelijk en deskundig!!

We hebben maandag onze halfjaarlijkse controle gehad. En deze is deskundig uitgevoerd.

Kundig en aandacht voor patient

Kundig en aandacht voor patient

Vakkundig

Op tijd. Wordt op de hoogte gehouden wat er gaat gebeuren

Jammervdat je weer terugmoet om

Ik kon snel terecht voor een spoedbehandeling en werd zeer goed geholpen.

Goede behandeling

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!