deskundig en betrouwbare tandarts.

Ik kom al sinds 1978 bij Albers/Meermond en ben in eerste instantie door Albers senior en later door Ed Albers altijd goed behandeld. Ed geeft goede en betrouwbare adviezen en heeft de juiste kennis in zich. Voor mij geen andere tandarts. Ook de kennis en behandelingen binnen Meermond zijn erg goed. Ik kan iedereen Meermond aanbevelen.

The dentist doesn’t care the patient’s complaints.

I’ve been dealing with the same dental problems for several years, but the dentist has repeatedly ignored them and refused to address them properly. He doesn’t provide clear explanations and hasn’t helped with my complaints. Communication has been very difficult, and overall I feel that my concerns have been dismissed.

Al jaren vaste klant omdat het personeel uitermate vakkundig is

Goede praktijk

Goede en snelle service. Kundige tandarts

Zoals altijd..Een goede ervaring

Tijdstip - Ophalen - Behandeling, netjes.

Zoals altijd perfecte behandeling

Ik heb echt keer op keer een hele fijne ervaring bij de mondhygiënist. Nikki is professioneel, zorgzaam en ze werkt met veel persoonlijke aandacht. Je gelooft het bijna niet, want de meeste mensen zien op tegen de behandeling, maar ik kom graag! Mijn gebit is door haar behandelingen nu in veel betere conditie.

Prettig en professioneel geholpen

Er werd goed geluisterd naar wat ik zelf te vertellen had en dit werd meegepakt in het behandelplan.

Fijne tandarts

Betrokken!

Heb na klachten snel een afspraak kunnen maken en voel me ook serieus gehoord

Goede ervaring

Goed geholpen

Snel geholpen. Mooi op tijd.

Gewoon zoals het hoort

Afspraak verloopt altijd gestructureerd en geen uitloop van andere afspraken.

Heel vriendelijk en fijn behandeld en ontzettend blij met mijn nieuwe frameprothese heel erg mooi gemaakt

Professional and kind support

Both my son and I have good experience here. My son is not afraid after nurse comforted him with a car toy, really appreciated.

Je wordt op je gemak gesteld en er wordt verteld wat er gaat gebeuren. Nikki is een heel fijn mens.

Vriendelijk, kundig en snelle service

Ik kwam voor de controle, alleen was er eerder een stukje tand afgebroken. Dit eerd meteen aangepakt en opgelost. Verder is de tandarts altijd in voor een gezellig buurtje.

Zie hieronder

Hele fijne vriendelijke mondhygiëniste

Ik heb een geweldige tandarts!

de assistenten zijn heel aardig en vriendelijk!

Prettig en professioneel geholpen.

Alle tijd genomen voor goede voorlichting omtrent plaatsen van een gebitsprothese (plaatje).

Heel fijn

Ik heb angst voor de tandarts. En de tandarts heeft hier veel begrip voor

Heleen en Dimphie zijn TOPPERS !

Zie bovenstaande opmerking

Goede uitleg over de behandeling

Ik vond het spannend voor de implantatenbehandeling maar ben goed gerustgesteld. Vriendelijk personeel.

Uitstekend behandeld

Alle lof over de behandeling door Eline

Deskundig, ervaren en menselijk.

Doordat ze de tijd nemen en vertellen wat ze doen voel je je snel op je gemak.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!