Ze zijn er als ik ze nodig heb

Als ik een van mijn kiezen af gebroken is kan ik meestel de zelfde dag terecht

Geweldige service!

Pijn aan kaak door prothese en op punt om met vakantie te gaan. Zonder afspraak vroeg in de ochtend binnengelopen. Geweldig geholpen. GERARD BEDANKT!!!!

Heel fijn geholpen en goede service

Slechte ervaring met de mondhygiënist, de tandarts was wēl ok

Bij het aangeven van erg gevoelig tandvlees liep ik alsnog drie dagen laten met beschadigd tandvlees. Bij de mondhygiënist had ik het gevoel in een fabriek te zijn. De tandarts echter was wel kundig en vriendelijk.

Tandprobleem direct opgelost. Er wordt met je mee gedacht.

vriendelijk vakkundig en op tijd

goed advies voor mhet volgend bezoek

tevreden

Prima, efficiënt bezoek

Kundige, vriendelijke tandarts!

Snel en vakkundig

Snel geholpen vlgs afspraak. Controle liep snel met duidelijke uitleg

Deskundig advies en zorgvuldige behandeling

Mijn ervaring met deze tandarts praktijk is positief. Er wordt goed gekeken naar de gezondheid van het gebit. De behandelingen worden professioneel uitgevoerd en deskundig advies wordt gegeven om de gezondheid van het gebit te verbeteren.

Gewoon een goede tandarts

idem

Al jarenlange client

Behoeft geen nadere toelichting

Fijn en prima geholpen bij halfjaarlijkse controle.

Zorgvuldigheid

Grondig onderzoek gebit

Vriendelijk en goed geholpen

Fijn dat er tijd was voor een afgebroken stuk tand.

Een klein stukje van een voortand was afgebroken. Ik kon snel terecht en het ziet er weer keurig uit.

Uit controle kwam dat er een behandeling nodig is. Tandarts gaat dit nog met zijn collega bespreken. Nu 1 week later nog geen telefoontje gehad.

Was prima

Alles verliep zoals gepland

Deskundig en patiëntvriendelijk.

Deskundig en patiëntvriendelijk.

Vakkundig

Vriendelijke en adequate behandeling

Elke keer weer een aangename beleving.

Je wordt door een team (tandarts als mondhygiëniste) op een kundige wijze behandeld, waarbij het sociale aspect niet vergeten wordt. Dit alles met een goede en correcte communicatie vooraf, tijdens en na de behandeling. En dit alles binnen de afgesproken tijdspanne.

Prima geholpen

Korte wachttijd en vriendelijke en bekwame zorg

Kijk al uit naar volgende afspraak

Makelijk aanmelden. Goed en luisterend geholpen . Goed en informatieve uitleg gekregen over gedane zaken. Top

De assistente was heel goed en vriendelijk

Super geholpen

Heb tips gehad die ik in al die jaren nog nooit heb gekregen, dat was fijn. Overigens zei de tandarts dat alles in orde was, terwijl de assistente mij wist te vertellen dat er een gaatje begint te ontstaan. Dat was wel vreemd…

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!