Wordt altijd gerust gesteld
Snel en goed geholpen
Vriendelijke mensen
Prima tijdstip Goed gesprek En vakmanschap
doordat ik al jaren bij tandarts claessen kom heb ik veel vertrouwen
Controle beurt + klein euvel, direct verholpen, Vriendelijk en snel.
heel goed
Keurig op tijd behulpzaam zeker gezien mijn leeftijd en belangstellend
Zie boven.
Behandeling was prima, alleen een signaal dat men uitloopt is wel zo prettig , zat bijna een kwartier in de wachtkamer na mijn afspraaktijd. Dan zou het wel prettig zijn als je even een signaal krijgt dat men uitloopt.
Zeer vriendelijk en goed personeel. Geen lange wachttijd. Prima
Gewoon Heel goed geholpen door albers
Na een half uur wachten anderhalve minuut binnen geweest. Helaas terug moeten komen. Volgens mij had ik bij voldoende tijd best terplekke geholpen kunnen worden. Daarnaast vond ik Ed niet overtuigend in zijn oordeel over al dan niet behandelen. Tot slot: hij heeft voor mijn gevoel niet mijn hele gebit beoordeeld, behalve dan op de foto. Ben voor t eerst niet tevreden ( na heel veel jaar wel). En ik vraag me oprecht af of foto's alweer 3 jaar geleden waren. Fijn als jullie me dat even kunnen bevestigen met een kopiefactuur (die kan ik namelijk niet meer inzien) of kopie dossier. Groet Annebeth
Fijne ervaring, tandarts neemt de tijd voor je en hij en zijn assistente zijn heel vriendelijk.
Vriendelijke en kundige behandeling.
Prima en serieus .Duidelijke instructie met schoonhouden tussen tanden.
Ik ben rolstoelgebonden en er wordt heel veel rekening gehouden met mijn onvermogen.
Eline legt alles goed uit. Ook je vragen beantwoord ze zoveel als mogelijk is.
Gewoon normaal zoals het hoort
Duidelijke uitleg van de behandeling
Fijne service en Albers doet wat nodig is en niet meer. Mijn vorige tandarts Croonen was een oplichter
was gezellig
Altijd prima
Mijn tandarts is duidelijk in de uitleg van de behandeling. Maakt een goede analyse. Weet hoe mijn gebit er voor staat. Geeft geen overbodige informatie. Werkt secuur en doelgericht.
Provincialeweg 49
5503 HB Veldhoven
Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!