Uitstekend geholpen geweldig fijn

Mijn behandeling wordt verzorgd door tandarts Gérard voor n nieuwe prothese ,zeer fijne behandeling.

Vakkundig en vriendelijk

Super team van receptie al. Fantastische tandartsen en mondhygiënist, ben zeer tevreden.

Professioneel

Geweldige mondhygiënste.

Goed opgeleide werknemers.

Kennis, service en behandeling heel goed

Spoedgeval snel opgelost.

Stukje van mijn vulling afgebroken. Werd snel en goed geholpen!

mondhygiënist

Goede uitleg en goed behandeld.

Super hulp !!

Ik vind alle hulp bij de behandeling van mijn gebit. Ook als je ouder word en je problemen krijgt ben ik vol vertrouwen in de goede hulp. Ook de vriendelijkheid van alle personeel krijgt van mij een pluim !!

Vriendelijk en deskundig.

Mee denkend ,in oplossingen denken

De tijd nemen en mee denken

OUDERWETS VRIENDELIJK EN DUIDELIJKE UITLEG

VRIENDELIJK, HULPVAARDIG, DUIDELIJKE UITLEG EN ONDANKS TE LAAT DOOR VERKEERD ADRESBEZOEK VAN MIJ, TOCH NOG GEHOLPEN!

Goed voor de eerste keer.

Ik heb het tot zover goed ervaren, zowel de tandarts als de mondhygiënist, ik vond het wel erg rumoerig wat betreft het geluid.

Fijne begeleiding

Ondanks mijn schrik wordt ik altijd super geholpen door tandarts Jordy.

Vriendelijk, snel en pijnloos geholpen!

Fijne en duidelijke uitleg ook!

Vakkundig geholpen

Vakkundig en sociaal.Door Esmee mondhygiëniste en tandarts P.Vorstermans

Prima.

Aardige tandarts. Goede uitleg.

volgens afspraak

Zeer kundige tandarts

Zeer kundige tandarts in een fijne sfeer. Ook voor kinderen een aanrader.

Cijfer 11 niet beschikbaar ;)

Ik word altijd prima geholpen, kan niet anders zeggen. Zeer vriendelijk, attent en vakkundig. Er wordt altijd het maximaal mogelijke gedaan om problemen op te lossen. Zeer tevreden en ik beveel dit centrum aan.

Kort maar krachtige en zorgvuldige afspraak

Fijne praktijk met kundig personeel. Werken snel en efficiënt samen. Tandsteen verwijderen voelde alleen beetje als iets wat binnen een bepaalde tijd gehaald moest worden, kwam wat gehaast over. Alleen gebeurde verder wel netjes en zorgvuldig!

Snel klaar

Heel goed!

Heel fijn dat in het weekend losgeschoten spalkje ook meteen werd verholpen! (niet gepland)

Top!!!

Top!!!

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!