alles was goed op tijd aan de beurt

Vakkundig , fijn , vriendelijk.

Heel goeie tandarts en assistentes

Ik word altijd snel en heel goed geholpen. Fijn dat verschillende assistentes de vullingen kunnen aanbrengen. Laatste keer door Ella en dat was een heel goeie ervaring. Iedereen is erg vriendelijk.

had kaakontsteking en mocht/kon meteen komen

zie korte zin

Uitmuntend

De professionele en persoonlijke zorg heeft indruk op mij gemaakt.

Onvriendelijke baliemedewerkster

Na mijn tandartscontrole moest ik een vervolgafspraak maken , ik kon (pas) terecht over twee weken. De afspraak aan de balie is verkeerd gegaan, deze is op de verkeerde dag gepland. Toen ik een herinneringsmail kreeg zag ik dit pas en heb toen meteen gebeld. De baliemedewerkster had een belerende toon, er werd meteen vanuit gegaan dat het mijn fout was. Een onvriendelijke dame, als je het mij vraagt. En vervelend dat mijn afspraak weer een week verzet moest worden omdat ik met een gaatje in mijn tand rondloop. Ik heb het vaker meegemaakt dat de baliemedewerkers niet vriendelijk zijn aan de telefoon. Wat een drempel voor me vormt om te telefoneren.

Prima ervaring

Snel geholpen, korte wachttijd.

Heel goed

Controle afspraak. Kleine vulling was eruit en werd meteen behandeld. Dus geen vervolgafspraak nodig. Wel fijn!

Prima tandarts en mondhygiëniste

Zeer goede ervaring met zowel de tandarts als de mondhygiëniste die mij oom een prima ragerinstructie voor mijn kroon gaf.

veel te duur belachelijk

ze zijn veel te duur voor een behandeling van 25 min ik werk ook voor mijn eigen ik moet er 3 uur voor werken voor een behandeling van 25 min slaat echt nergens op

Behulpzaam, oprecht en vakbekwaam.

Behulpzaam, oprecht en vakbekwaam.

Prima bejegening, professionele behandeling

Niets aan toe te voegen.

Een hele goede tandartsen praktijk

Goede mondhygiëniste en tandartsen. Geven persoonlijke aandacht en goede adviezen.

Prettig. Voorzover mogelijk bij een behandeling.

Vriendelijk.

Heel goed

Heel pretig

Goed zoals al jarenlang

goed en netjes

goed en keurig

Fijne tandarts

Altijd zeer goed behandeld door André Kom al bij hem sinds hij in Veldhoven zit En wens hem alle goeds met zijn verdiende pensioen

Vakmanschap en klantgerichtheid

Op zondagavond een stukje van een vulling afgebroken. Meteen op maandagochtend gebeld en om 10.50 uur geholpen. Gewoon super!!

Gerard is een topper

Geïnteresseerd, vriendelijk en oplossingsgericht Vreemd dat ik hem niet aan kan kiezen in de lijst. Vandaar onbekend aangeklikt

Prettig geholpen

perfect

heel fijn personeel

Prima ervaring

Aardige kundige tandarts.

Zoals altijd fantastisch en vakkundig geholpen.

Zie bovenstaande

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!