Ed Albers is een geweldige tandarts.

Altijd een goed advies en behandeling na overleg met de client. Goede communicatie.

Prima en snel behandeld

Ik had 'n stukje van mijn kies afgebroken. Gebeld en mijn eigen tandarts was op vakantie, maar ik kon bij 'n andere tandarts ingepland worden. Deze heeft gekeken en meteen de kies gerepareerd door middel van afslijpen en opnieuw opvullen. Nadat het nog scherp aanvoelde, bleef hij net zolang slijpen totdat het goed was. Bedankt!

zeer goed namen goed de tijd voor je

toch de tijd maken als je iets hebt.

Wortelkanaalbehandeling

Tandarts en assistente deden alles om het zo comfortabel mogelijk te maken, voor mijn 1e wortelkanaal behandeling. Deze is na de verdovingspuit , gelukkig zonder pijn verlopen. Tandarts heeft vooraf de opties goed besproken, waarna dit de beste keuze leek. Het viel me reuze mee.

Fijn geholpen Legt goed uit

Echt waardeloos

Ik word niet seriues genomen .ik maak niet zomaar een afspraak en geef aan wat ik wil... Als k nog keer geholpen moet worden moet ik de dubbele prijs betalen schandalig!!!

helemaal perfect

vlug in de stoel geroepen en kundig beoordeeld

Dik tevreden

Jordy helpt me super ondanks de schrik die ik er voor heb er geweldig doorheen

Ik ben blij van mijn tandarts.

Ik heb all 10 jaar klant bij dit praktijk. en ben heel tevreden van dokter E.d. Albers en van alle personeel van praktijk. Als ik had klachten dokter opgelost met een goede resultaat.

Q

Geweldige ontvangst en goede uitleg

Je wordt erg op je gemak gesteld en zeer nauwkeurig gewerkt. Super.

prima ervaring

Bij onverwachte breukvan stukje kies, op dezlfde dag nog geholpen. Er wordt gepoogd direct service te verlenen, waarvoor plium ! Bij controle relistische benadering van in orde houden van gebit, Geen onnodige al jarenlang plezierige behandelingen.

Goed, en lief voor de kindjes.

Prima tandarts. De kids vinden het niet erg om naar de tandarts te gaan..ze leggen goed uit en zijn lief voor de kinderen!

Mijn ervaring was prima

Maar de rekening is belachelijk veel. Foto maken Tandsteen verwijderen Tandvlees prikken Nakijken 97 euro en wat centen. Ik vind dit niet normaal meer.

Vriendelijk personeel

Op tijd geholpen. Erg vriendelijk en begripvol personeel.

Super fijne tandarts

Ik belde ivm kiespijn. Ik kon meteen komen en werd tussen door geholpen.

Britt is een topper

Ik ben patiënt van Britt en ze heeft begrip over de wijze hoe ik graag behandeld wil worden. Ik kan moeilijk in de stoel liggen zoals het hoort, maar Britt past zich volledig aan. Haar behandeling zijn prettig en kundig.

Relaxt

Prima en op tijd geholpen

Prima en op tijd geholpen.

Fijne tandarts

Altijd goed geholpen en vriendelijk.

Deskundig en goed

Goed en bespreekbaar wat de behandeling word toekomst gericht

Bij Meermond heb je Meer Mond!

Een fijne behandeling,op de tijd die afgesproken was. Door een vriendelijke vakvrouw met goede uitleg.

Vriendelijk en snel behandeld

Zeer vriendelijk en meedenkend.

Ik ben erg tevreden. Ze denkt mee, geeft adviezen. Stelt me op mijn gemak.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!