Goed geholpen

Goed geholpen

Zeer vriendelijk behandeld

Ze was zeer vriendelijk en gaf goed advies, sorry haar naam ben ik vergeten , ze is mondhygiënist

Gewoon prettig

Goed geïnformeerd en prettig behandeld

Goede praktijk

Ondanks misverstand in afspraak, vanuit praktijk! Opgelost en toch correcte behandeling kunnen krijgen

Prettig en vriendelijk

Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam en er heerst een prettige sfeer

Werken netjes op tijd , hygiënisch

Kom al jaren bij deze tandarts praktijk. Rustige benadering van patiënt. Bij noodgeval snelle afspraak op korte termijn.

Netjes en goed geholpen

Prettig

Gewoon goed

Prettige ontvangt, gerust gesteld, ervaren tandarts

Snel en naar tevredenheid.

Vriendelijke en kundige behandeling

Good

Good

Geweldige tandarts

Ik ben al jaren bij deze tandarts en ik heb fijne ervaring.

Goed!

Fijn! Voor zover de tandarts fijn kan zijn. Lieve tandarts, de assistente was heel lief, was voor mij een nieuw gezicht, kende haar niet. En voor aan de balie een nieuwe afspraak gemaakt, bij een lieve vrouw.

vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk, meedenkend, Zover ik kan beoordelen vakkundig geholpen.

Heel fijne en goede

Heel fijne en goede tandarts.

ik word altijd goed en vriendelijk geholpen

top

Verstandskies was er binnen een paar seconden uit. Keurig een brief met extra uitleg erbij gekregen.

Prima behandeling en conform tijdsafspraak

Prima behandeling en conform tijdsafspraak

Hele goede begeleiding bij de behandeling , heel vriendelijk ontvangen zowel door de secretaresses als door de tandarts. Voor mij is het een super tandartsen centrum .

Vriendelijk ontvangen en prima behandeld

Rustig en relaxed ontvangen door de assistente en tandarts Wardenaar. Wat tandsteen weggehaald en een volgende afspraak gemaakt.

Uitstekende service

Bij een probleem van je gebit, probeert men zo snel mogenlijk een afspraak te maken.

Prima.

Prettig.

Snel maar wel duidelijk

Pijnlijk vroeg niet of het ging

Heel goed

Daar ik nogal gevoelig en bang ben voor tandheelkundige behandelingen ben ik heel tevreden en blij met de mondhygiëniste Nikki en tandarts Ad Alberts

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!