Niks mis mee

Niks mis mee

Je geeft een tien omdat het erg goed is

Je wordt fijn geholpen alles goed uitgelegt

Aardige nieuwe tandarts. Neemt de tijd en geeft goed advies.

Vriendelijk en kundig

Goede eerste indruk

goede en kundig

Prettige communicatie en kundig personeel dus tandarts, receptie en assistentes.

Alles heel goed op één ding na de laatste keer

Voor eerst in 70 jaar heb ik een assistente meegemaakt met een te zware hand hetgeen nogal onprettig voelde. Ze laat haar arm rusten, op mijn lip, in mijn mond. Ze heeft een wat harde manier van het afzuigapparaat in.mijn mond bewegen.

Altijd goed

Fijn

Altijd snel en correct

Altijd vriendelijk en vakundig

Blij dat ik er weer vanaf ben

Het verwijderen van tandsteen was pijnloos.

Snel en keurig geregeld

Zoals boven omschreven

Ik ben altijd huiverig voor een tandartsbezoek, maar zij gaan er heel goed mee om. Geruststellend.

Heel fijne ervaring.

Helemaal volgens verwachting.

Alles verliep vlot en prettig advies gekregen. Zoals gewoonlijk.

Goed tandarts

Nog steeds tevreden met mijn tandarts

Heel goed geholpen door tandarts Albert is altijd heel vriendelijk.

Super geholpen

Al jaren goed. Vriendelijk

professioneel en betrokken

prettige mensen die je goed helpen. Aandachtspunt zijn de hoge kosten. Ik heb de indruk dat de kosten voor een bezoek behoorlijk stijgen.

gastvrij klantgericht en kundig

Nemen tijd voor praatje, vriendelijk en kundig

Prima geholpen

Prima verlopen en zeer snel

super

kon meteen komen nadat ik n stuk van mijn tand had afgebroken en is weer netjes gemaakt .

Voor de eerste keer andere tandarts

Wij komen altijd met tweeën Zijn goed ontvangen ook mijn zoon die altijd angstig is.

altijd prima, al 30 jaar!

ik combineer mijn bezoeken altijd; mondhygiëniste (Britt van Grootel) en tandarts (Ed Albers). Beiden zijn een kei in hun vak. Ik kom er graag.

Uistekende uitleg voor mijn behandelingen

Voor directe afspraken voor een behandeling, meestal nog op dezelfde dag.

okidoki :)

okidoki :)

Prima en fijn behandeld..

We hebben een fijne ervaring dit keer gehad met onze tandarts!. Rustig en ontspannen gevoel gehad daar. Ook fijn voor de kinderen dat ze zich eigen dan rustig voelen!.

Controle en alles is goed verlopen.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!