Ik ben blij met deze tandarts!

Onlangs overgestapt naar Meermond. Zocht een tandarts waar ik niet als nummertje behandeld wordt, die geen dure, overbodige dingen doet en praktische adviezen geeft. Gelukt! Ben blij met deze tandarts.

Alles goed

Ben zeer tevreden hoe met je wordt omgegaan en de behandeling

Heel goed

Snelle vriendelijke behandeling.

op afgesproken tijd aan de beurt en correct geholpen

Binnen de kortste keren weer buiten met een goede behandeling

Perfect.

Super geholpen , en op de juiste tijd

snel en goed

FF grondig en vakkundig tandsteen verwijderen zodat alles weer een beetje oogt en schoon is. Top!!

uitstekend

Goed advies van Jolanda om al eerder langs te komen bij andere tandarts. Ben heel goed geholpen door heer Wardenaar

Prima tandarts

Prettige en capabele tandarts. Doet het werk heel secuur.

fijne tandards

vriendelijk en persoonlijk, heeft zorg voor de mens achter de patient, goede dosering van ingrepen op de langere termijn, goede behandeling en uitstekend resultaat!!

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen.

Zie hierboven

Vriendelijk personeel. En goed en snel behandeld

Gewoon goed

Gewoon wat je wilt

Persoonlijk en prettig

Persoonlijke en prettige ervaring. Ja het loopt regelmatig een beetje uit maar dat is niet erg omdat het niet al te lang is en de zorg heel persoonlijk/prettig/kundig is

Tandarts legde alles goed uit..

gewoon goed

prettig en deskundig

Altijd aandacht

Word altijd goed geholpen en er is altijd wel tijd voor een praatje. Door de angst die ik ervaar om naar de tandarts te gaan heb ik meer rust omdat ze niet meteen mijn mond gaan inspecteren. Nog wel één vraagje of opmerking: wanneer gaan jullie warm water gebruiken?? Bedankt

vak vrouw

top

het is vriendelijk personeel en ik kreeg goede adviezen.

ik kreeg goede uitleg over hoe ik het beste mijn tanden kan verzorgen, en ook lieten ze aan mij zien hoe ik goed tussen de tanden schoonmaak zodat ik mijn tandvlees ook gezond houd.

prima dienstverlening

Klantvriendelijke behandelingen

Heel goed

Vriendelijk professioneel

Fijne ervaring

Sociaal, fijn ontvangst. Geven duidelijke en goede tips. Goede controle.

Prima locatie waar je deskundig wordt geholpen

Ruim 20 jaar professioneel geholpen door Andre Claessen welke nu binnenkort met pensioen gaat. Je krijgt netjes op tijd een herinnering voor de afspraak wat goed werkt.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!