duidelijk en goed

altijd goed geholpen

Goede zorg en vriendelijke mensen

Ik was heel zenuwachtig over het trekken van een verstandskies, niet nodig geweest, geen pijn, snelle zorg en vriendelijke mensen die me gerust stellen. Echt heel fijn!

Zoals altijd prima

Het is voor mij altijd een prettige ervaring. Goede ontvangst, leuk contact en jammer dat hij uiteindelijk toch stopt

ik had een vulllingeruit vlot geholpen door tandarts alberts

goed en vlug geholpen

Vriendelijk personeel

Goed en begripvol geholpen !

Prettige behandeling

Deskundige behandeling en duidelijke uitleg.

Zoals altijd weer helemaal naar wens geholpen

Zie hierboven

Behandeling helemaal meegevallen!

Er wordt goed rekening gehouden met mijn angst voor behandeling

Goed geholpen

Toen ik belde kreeg ik goed advies enkon afspraak maken een week later was ik vlot geholpen

Prettige behandeling

Was in de praktijk voor een implantaat. Werd uiterst vriendelijk ontvangen door inplant toloog en zijn assistente . Behandeling verliep voorspoedig. Terwijl de implantoloog nog met iemand anders bezig was bleef de assistente bij mij om een praatje te maken. Hetgeen ik zeer op prijs stelde. Al met al ben ik prima tevreden.

Prima geregeld.

Op tijd, vlug geholpen, vriendelijk en goed advies

Goede behandeling met goed advies.

Zie boven.

Vreselijk

Ik ben bij de implantoloog geweest en al voordat ik de deur uit was besloot ik om door hem de implantaten niet te laten zetten. Het was de eerste afspraak. Hij was 20 min. te laat en verontschuldigde zich niet. Hij stelde zich ook niet voor dus ik weet niet hoe hij heet. Vervolgens werd er niets uitgelegd. Er werden een paar foto's gemaakt en gezegd dat dit opgestuurd werd naar de zorgverzekeraar. Hoe de behandeling in zijn werk zou gaan en wat er in mijn geval precies moest gebeuren, daar werd niets over verteld. Alleen dat ik een week zonder tanden moest lopen (wat kennissen van mij nooit hebben gehoeven). Exact 5 min. later stond ik weer buiten (hij had zijn tijd mooi weer ingehaald), helemaal beduusd. Ik ga wel een andere implantoloog bellen! Wat een rotervaring!

So far it is fine.

So far it is fine.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Lekker snel

Stukje kies was afgebroken. Toen ik belde kon ik dezelfde dag nog terecht. Binnen 10 min was het klaar. Ervaring en team work. Ik ben er blij mee.

Ontzettend goed

Deskundigheid en rust. Prima behandeling.

Supersnel

Afgebroken tand, en twee uur later heel mooi weer gemaakt.

Goede , deskundige behandeling!

Goede reparatie van een afgebroken kies.

Prima geholpen, ondanks dat ik iets te laat op mijn afspraak kwam!

Prima geholpen door mondhygiëniste, en aansluitend door baliemedewerkster voor maken van nieuwe afspraak.

Top zoveel geduld met mij

Heel fijn En ze hebben veel geduld met me en leggen alles uit Erg fijn als je schrik hebt

Zoals altijd prima

Fijne praktijk en vriendelijke mensen

Vriendelijke en snelle behandeling door mondhygiënist en tandarts

Op het afgesproken tijdstip werd ik behandeld. Zowel mondhygiënist als tandarts waren zeer vriendelijk en betrokken.

Snel en goed behandeld

Controlebeurt is prima uitgevoerd en het gebit fijn schoon gemaakt

Goed, afspraak lekker op tijd en gelukkig weinig problemen waardoor ik weer snel weg kon. Ondanks alles kom ik liever niet bij de tandarts. Maar helaas is noodzakelijk om je gebit gezond te houden

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!