Laden reviews...
1.908 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral de vriendelijkheid van het team, de deskundigheid van de tandartsen en duidelijke uitleg. Patiënten noemen doorgaande aandacht voor comfort en stipte afspraken. De algemene ervaring is positief en er is vertrouwen in de geboden zorg.
Ben geschrokken van de hoge rekening voor een behandeling van ca 30min
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Beveelt niet aan
1 July 2026
anoniem
Met alle zorg heeft Lieke mijn gebit gecontroleerd en gereinigd. Diverse duidelijke tips gekregen. Zeer tevreden. Complimenten!
1 July 2026
anoniem
Op 24 mei heb ik een afspraak gehad met tandarts Albers. Jammer genoeg de laatste waarschijnlijk omdat hij in december stopt. Dt vind ik erg jammer, maar ook wel begrijpelijk.
anoniem
fijne tandarts en assistente!!!
anoniem
Zie boven. Vel aandacht en prima kwaliteit
anoniem
Ik had een controle afspraak om 7:10, ik heb niet hoeven wachten en kon gelijk mee met de tandarts. De controleafspraak verliep goed, ik heb er een vriendelijke discussie gehad over mondzorg. Daarnaast vind ik het online reserveringssysteem ook fijn.
Goede verzorging en behandeling
anoniem
Fijne en vriendelijke arts. Goede uitleg en begrip voor de angst van mijn zoon
29 June 2026
Lang wachten
28 June 2026
Was goed
27 June 2026
professioneel en vriendelijk
Goed gekeurd
anoniem
Vriendelijke en heldere toelichting bij behandeling.
anoniem
werd meteen geholpen aan enkele gaatjes
25 June 2026
anoniem
Deskundig uitgevoerde preventiebehandeling. Heel vriendelijke preventieassistente (Lieke).
anoniem
Ik voel me niet gehoord/gezien. Twee keer bij deze tandarts dezelfde ervaring. Nu van tandarts gewisseld die het nog redelijk snel kan oplossen hoop ik. Ervaring met vorige tandarts was heel goed, vandaar dat ik bij de praktijk blijf.
Beveelt niet aan
anoniem
Maar mijn 3 sterren staan voor, dat ik het in de tandarts kamer het n beetje smoezelig vindt. Ik ben twee maal bij een tandarts en een keer bij de mondhygiënist bezoek, drie maal verkouden geweest. De eerste verkoudheid was een langdurige, en dat vond ik heel vervelend, de tweede en de derde was na een paar dagen weg. Was allemaal in dezelfde tandarts kamer.
Goede behandeling gehad!
anoniem
moet alleen lang wachten op een nieuwe afspraak.
anoniem
Zeer tevreden met geboden oplossingen
Top zoals gewoonlijk
anoniem
Goed geïnformeerd en zorgvuldige behandeling
anoniem
Ik had pijn en kon snel terecht. Ook al was mijn eigen tandarts op vakantie.
anoniem
Alles is goed geregeld,en we worden goed geholpen
23 June 2026
punctueel, pijnloos en professioneel
23 June 2026
anoniem
Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!
Provincialeweg 49
5503 HB Veldhoven
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.