Adequate behandeling

Onnodig lange wachttijd bij de mondhygiëniste.

Geweldige tandarts. De beste van de hele wereld

het was goed

het was goed

Top tandarts

Geweldige aardige Tandarts .Die duidelijk veel plezier in zijn werk heeft . Ik kom er graag

Altijd klantvriendelijk

Altijd klantvriendelijk

Mooi op tijd en vakkundig.

Kundig Vriendelijk

Correct op tijd en zorgvuldige controle

Zelfs 2 minuten eerder binnen gevraagd. Correcte en zorgvuldige controle met juiste toelichting op het geconstateerde. Op naar een volgende afspraak.

Zoals boven beschreven zeer goed.

Kan er altijd vroeg terecht. En netjes geholpen.

Prettig

Ik vond het een prettige ervaring ondanks mijn angst voor de tandarts.

Rustige omgeving. Rustig benaderd en geen druk gevoeld!.

De behandeling was perfect

Ik had een “urgent” geval, mijn eigen tandarts was niet beschikbaar maar zonder moeite andere tandarts was ingeschakeld. Tandarts heeft mijn tand bekeken, foto genomen en geïnformeerd betreft behandeling mogelijkheden. Was heel erg vriendelijk en proffesioneel. Na behandeling heeft instructies gegeven betreft wat te doen na behandeling. Alles ging perfect

Gewoonweg briljant

Zeer professionele en vriendelijke tandartspraktijk. Het team is deskundig, neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. De praktijk is modern en goed georganiseerd. Ik beveel deze tandarts van harte aan!

Goed, professioneel én vriendelijk

Goed, professioneel én vriendelijk, alles is er schoon en de behandelingen zijn "zoals je wil"

Vriendelijk en goed geholpen

Vakkundig

Er wordt goed werk verricht en goede zorg verleend

Prima tandarts

Professioneel en vriendelijk

Goed tandarts Alberts super!

Ervaring prima ik vond zijn assistente wat minder vriendelijk . Maar goed misschien lastige patiënt gehad. Behandeling prima . Zeer tevreden over onze tandarts al jaren lang,

Goed en snel geholpen. Afspraak maken gaat heel handig.

Helemaal geweldig

Super goed behandeld met veel geduld en respect ik wil hier even vermelden dat ik als laatste behandel ben door GERARD

proffesioneel

snel geholpen

Goede behandeling en advies.

Zie hierboven.

Professioneel en kundig mondhygiënisten

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!