Snelle service

Na een afgebroken snijtand bleek deze nog "staande de vergadering" gelijmd te kunnen worden zonder dat daar een dure brug of implantaat voor nodig was. Wellicht moet dat later alsnog gebeuren maar dit was voor nu een prima oplossing.

Perfect geregeld en perfect geholpen.

Snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen.

Goed en tevreden

Altijd goed: vlot, efficient en kwalitatief

Al jaren prettig en goed.

goed en netjes

goed enkeurig

Goed en snel geholpen

Kroon was losgelaten. De dag erop door vervangende tandarts snel geholpen

Als altijd, prima!

Alle tandsteen secuur verwijderd met minimaal ongemak en tevreden naar huis.

Klantvriendelijk

Goed advies

Fijne praktijk

Snel, op tijd, goede ervaringen

Snel geholpen

Zeer vakkundig

altijd goed

fijne weer bij Lennard Wardenaar

Goed en snel geholpen

Snel vriendelijk met goede uitleg geholpen

Professionele zorgverlening

Goede behandeling en goede adviezen voor de toekomst

Snel en goed geholpen door Eline en team.

Mijn kies was zondag afgebroken. Op maandag gebeld en ik kon dezelfde nog komen. Eline heeft dit weer snel, vakkundig en pijn vrij gerepareerd. Hulde!

Tandarts blok legt heel goed uit wat de mogelijkheden zijn !

Juiste uitleg

Snelle vervolg afspraak indien er nog een behandeling nodig is

Flexibel, goed advies en prima kwaliteit

Ik kon de volgende dag al terecht nadat ik mijn vulling verloren was. De tandarts legde uit wat hij ging doen en waarom. Verder heeft hij mij een lange termijn advies gegeven voor mijn gebit.

Goede tandzorg

Werken altijd op tijd. Goed bereikbaar om afspraken te maken. Ook bij calamiteiten wordt je snel geholpen.

Ik heb een hele aardige kundige tandarts.

Deskundig personeel

Vriendelijke tandarts

Kundige tandarts

Mooie nette praktijk. Duidelijke uitleg. Onderstaande vraag is niet te lezen op mijn iPhone.

Zorgzaam.

In het weekend was mijn kies afgebroken en gelukkig kon ik op maandag meteen terecht en Jordy van het Hof heeft de kies weer vakkundig gemaakt.Ik ben zeer tevreden met Jordy.Hij legt alles in stappen uit waardoor er bij mij weer wat meer rust komt voor de behandeling waar ik tegenop zie

Altijd goed en prettig!

Altijd vriendelijk, zorgvuldig en zit ontspannen in de stoel.

Goed geholpen

Vriendelijke tandarts en assistente. Goed meegedacht en ik ben zeer tevreden

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!