Alles is goed geregeld,en we worden goed geholpen

zo goed als pijnloos

punctueel, pijnloos en professioneel

Topservice

Supermakkelijk om online een afspraak te maken, kan al op korte termijn. Vlot en deskundig geholpen, zeer tevreden

Heel goed tevreden

Prettig en vakbekwaam.

Klantvriendelijk

Denken met je mee, beantwoorden vragen, mooi op tijd aan de beurt en verstaan hen vak goed. Assistent pakt dingen ook goed op en houd rekening met je ivm vorige keer iets moeizamer verloop door pijn bij vullen gaatje.

Fijne tandarts

Verder allemaal prima.

Goed en uitgebreide controle gehad.

Snel en goed geholpen

Snel, goed en vriendelijk geholpen

heel goed

als altijd is alles goed gegaan.

goed geïnformeerd en behandelt

goed gevoel over het bezook

Goede tekst, uitleg, en zeer vriendelijk

Prima uitleg, rustig, vriendelijk, behulpzaam..

Ik ben super goed geholpen.

Ik heb op de maandag gebeld en kon op woensdag al komen. Heb ook meteen de behandeling gehad. Heel tevreden hier over.

Altijd tevreden

Goede uitleg Correcte behandelingen en afspraken Prima geregeld Afspraken netjes op tijd Heel tevreden

Deskundig en vriendelijk

Al jaren dezelfde tandarts, wordt altijd fijn geholpen

Kundig, efficient, persoonlijk.

Altijd super geholpen.

Voor mij dichtbij en gewoon een fijne tandarts.

Zeer goed geholpen

Nieuwe Mondhygiëniste die alles correct noteerde, goed schoonmaakte en nog extra advies gaf.

Keurig op tijd aardige mensen.

Goede hulp incl. Tandsteen verwijderen

Goed advies

Fantastisch geholpen.

Ik zag er erg tegenop voor het plaatsen van implantaten. Maar er werd heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren.

Helemaal tevreden

Al jarenlang kwalitatief, betrouwbare en vriendelijke zorg.

Goed geholpen

Duidelijk en goed geholpen

Ontzettend fijn

Ik was erg nerveus toen ik naar de mondhygiënisten moest maar ze was zo lief en zorgzaam dat mijn angst snel verdwenen was en het viel reuze mee

Goede tandarts

Goede en vakkundige tandheelkunde!

Goog

He was kind and provided good service and advice

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!