Zijn goed

Je wordt netjes geholpen, ook vriendelijk behandelaar

Fijne en betrouwbare praktijk

Goede communicatie en vakkundige behandelingen!

Goed ..

tot heden toe .Prima.

Kundig

Kundige tandarts

Met aandacht gecontroleerd

Prima geholpen ook aan de balie. Vriendelijk personeel Ik had een paar vragen aan de tandarts en die werden prima beantwoord.

Was weer een goede ervaring

Pijnloos een stukje kies gerepareerd

Altijd heb ik spanning voor de tandarts, nu helemaal nu er een stukje van mijn kies afgebroken was. Zonder verdoving heel netjes en kundig, en vooral snel, mijn kies gerepareerd! Weer een stukje van mijn angst af door deze fijne ervaring.

Altijd goed geholpen door Jos.

Alleen de inrichting moet echt moderner, nu alles erg oud.

Ik ben goed geholpen

Tandarts en assistente zijn aardig, prettige behandeling. Goede uitleg gekregen.

Goed behandeld

Prima alles geregeld

De behandeling was goed.

Vriendelijk

Ik gaf aan dat ik het lastig vind bij de tandarts etc. Ze was geruststellend,goede uitleg,nam de tijd en luisterde goed naar me,als ik een vraag had. Heb deze behandeling niet als onprettig ervaren hierdoor.

Super goed geholpen

Goede deskundige mensen.

Keurig op tijd, professioneel geholpen

Keurig op tijd, korte behandelingstijd. Professionele behandeling. Goed advies. Prettig persoon.

Professioneel

Professionele behandeling! Goede adviezen!

Gezellig en ervaren team

Altijd een feestje om naar de tandarts te gaan!

super

heel goed

Herstellen van een gebroken kies

Ik werd heel snel en zorgvuldig geholpen. Vooral ook het feit dat er voor de tweede keer in korte tijd zo snel voor mij een moment werd ingeruimd om mij direct te helpen, waardeer ik enorm.

vriendelijk-duidelijk

Ik heb geen prettige behandeling gehad-dat wist ik van te voren-er is begrip van de medewerkers-hebben geduld en leggen goed uit wat er gaat gebeuren

Goed vriendelijk

Goed geholpen op tijd

Zeer goed de behandeling was goed gegaan

Ik ben snel en fijn geholpen

Vriendelijk geholpen gelijk een vriendin.

Bij MTC ben je thuis.

Prima gegaan , geen klachten

Ja ken jennifer al langer van de behandelingen en gaat prima …

Gewoon goed

Al jaren een goede behandeling

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!