Ik ben tevreden

Jennefer's behandeling bevalt goed. Zij is zorgvuldig en vakkundig en heel aardig. Het viel mij op dat ik eerder klaar was.......de tijdsduur is korter....van 45 min. naar 35 min. Ik vind het heel jammer dat dit door MTC zelf vantevoren niet duidelijk is gecommuniceerd. Kosten hetzelfde??

vakbekwaam en enorm begaan met de patient

Ik heb al jaren de zelfde tandarts (Michaël) een zorgzame tandarts ,die weet hoe hij met mensen met een tandarts angst om moet gaan. ook mijn mondhygiëniste (Raiha) een hele zachtaardige vrouw. Ik ben ondertussen al jaren niet meer bang van de tandarts en dat komt door de professionaliteit van deze praktijk. daar kunnen mijn eerdere tandartspraktijken een voorbeeld aan nemen

Vriendelijk, kundig, betrokken.

Positief.

Vriendelijk, vakkundig

Zowel de mondhygianiste als de tandarts werken op tijd, zijn vriendelijk en vakkundig. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk.

Fijne deskundige mondhygiëniste

Fijn dat het in de avond kan

Goed.

Fijne tandarts. De assistente die ik nu had was een beetje pijnlijk. Niet eerder ervaren

Fijne tandarts. De assistentie kende ik niet maar maar vond het deze keer pijnlijk en vond haar wat haastig

Ik ben gehoord door de tandarts en hij heeft goed uitgelegd wat de bedoeling is. Ook gaf hij me goede raad over mijn ondergebit.

Vriendelijke geholpen , goede uitleg

?

?

Ondanks slecht nieuws ben ik erg positief

Deskundig advies en uitleg. Er werd goed naar me geluisterd. Bij thuiskomst stond de offerte al snel op mijn mail. Het was mijn eerste ontmoeting met implantoloog Sjoerd. Hij was vriendelijk, kwam zeer deskundig over en heb dan ook alle vertrouwen in de behandeling die me bij hem te wachten staat op 19 maart.

snelle hulp bij pijn

goede info

Prima.

Goede begeleiding bij de kids. Super

goed bereikbaar

goede uitleg en vriendelijk personeel

Prettig & professioneel

Vriendelijke ontvangst. Uitleg wat er gaat gebeuren en waarom. Persoonlijk kontact en vakkundige behandeling.

Uitstekende tandarts!

Uitstekende tandarts die de tijd neemt en dingen uitlegt. Voel me volkomen op mijn gemak en ben nooit bang of gespannen om naar de tandarts (Michael) te gaan.

Goede ervaring

Heel goed en fijn geholpen.

goed geholpen

goed en vakkundig geholpen

Zoals gewoonlijk naar zeer tevredenheid geholpen.

Lara en Brenda zijn toppers! Uiterst bekwaam en luisteren goed naar je wensen. Ook de assistente Rachel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze verstaan hun vak goed. Wees zuinig op deze dames MTC!

Snel en aardig

Controle gehad en ik had een gaatje. Door een wijziging in de planning kon ik meteen geholpen worden. Erg fijn

Vakkundig

Tevreden

mijn tandarts Jos zelf is heel fijn

Ik was al een tijdje niet meer geweest waardoor ik niet wist dat je je ineens aan moest melden naast de lift. Zag wel een zuil staan met scherm maar verder niet naar gekeken. dus zat vrij lang te wachten. Misschien is het handig om dat in de afspraken mail te vermelden dat je je moet inchecken bij de zuil. Ik krijg iedere keer een andere tandarts assistente en ze zijn aardig maar wat minder prettig wanneer ze het voorwerk doen

Fijne mondhygiëniste

Ben al jaren erg tevreden over de tandartsenpraktijk.

Ik kon snel terecht

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!