Deze keer vervelend

Afspraak om 20:00u om 20:20u pas geholpen

Blijf hier nog steeds graag terugkomen

Thuisgevoel

Fijne ervaring

Fiin geholpen bij Linda, en door Miciel

Goed tandarts, maar ruimte rommelig en niet schoon

Normaal gesproken schrijf ik niet snel een review, maar eventueel kunnen jullie iets met onze ervaring. Wegens verhuizing zijn wij deze week voor de eerste keer bij jullie geweest voor kennismaking en controle. Toen we voor controle de behandelingsruimte ingeroepen werden, viel het me op dat het erg rommelig was. Dozen op de grond, vensterbanken vol met vanalles en nog wat en ook de werktafels lagen vol met meer dan dat er voor de controle nodig was. Het leek alsof hier al weken niet opgeruimd was en alles voor het gemak gewoon ‘even’ aan de kant gelegd was met de gedachte dit later op te ruimen. Van mijn vorige tandarts ben ik gewend dat de behandelingsruimte altijd 100% schoon en hygiënisch was. Dit was tijdens de controle afgelopen week bij jullie niet zo. De vloer was niet schoon en er zat een klein laagje stof op onder andere de apparatuur rondom de stoel. Dit gaf niet het gevoel dat er goed schoongemaakt werd. Ook viel het op dat er tijdens de controle aan de lopende band mensen (tandartsassistenten denk ik) binnen kwamen. Enerzijds om te kijken, anderzijds om vanalles over patiënten te bespreken. Dit is niet fijn als je zelf in de stoel ligt en behandeld wordt en daarnaast komt dit op mij erg onprofessioneel over. Zelfs een moeilijke patiënt van die ochtend werd besproken en afgedaan met de opmerking dat hij/zij niet zo moeilijk moest doen. Nogmaals, ik schrijf deze tekst niet omdat ik een negatieve beoordeling achter wil laten. Ik hoop dat jullie hier eventueel iets mee kunnen. Het is 100% eerlijke feedback. Voor ons was dit t.o.v. wat we gewend zijn bij onze vorige tandarts een hele andere ervaring. De tandarts en controle was helemaal in orde.

Slecht bereikbaar

Ondanks dat jullie tot 2100 uur open zijn, zijn jullie vanaf 1700 uur NIET MEER TELEFONISCH BEREIKBAAR.

Was heel goed

Vriendelijke implantoloog (bekend van de televisie ) en ook een vriendelijke assistente

Goede en fijne behandeling

Zag er erg tegenop maar tandarts en assistente waren zeer fijn in omgang!

Goed geholpen

Perfect geholpen goede uitleg en vriendelijk.

Zoals gewoonlijk een 10 met een griffel voor Lara.

Fijne ervaring met de praktijk. Persoonlijke benadering en denkt goed mee met de wensen. De behandeling is vakkundig uitgevoerd. Dikke 10!

Dik tevreden!

Wij zijn al haren ij MTC met het gezin en zijn zeer tevreden, willen wel altijd door Jos geholpen worden!

Alles ging goed

Geruststellend

Relaxte sfeer

Zeer effectief

Goede service en deskundig advies

Jennefer is kundig en legt alles goed uit met ook een passend advies er om heen.

Positief ,professioneel !

Positief Sociaal Op je gemak voelen is belangrijk !

Fijne hulp goede uitleg

Goed geluisterd, stap voor stap aangegeven wat er gebeurd. Super aardig en begripvol.

Geweldige professionals.

Geweldige professionele mensen

Voel mij altijd op mijn gemak!

Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je en goede controle ( zover ik die kan beoordelen)

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk geholpen

Doet haar werk goed!

Deskundig bezig,geeft vertrouwen!

Goede organisatie en prima behandeling.

Geen problemen met afspraken en indien nodig goede behandeling

Heel goed

Prettig

Ik ben nooit zo weg van tanden reinigen. Is nogal onprettig. Maar deze mevrouw deed gewoon heel voorzichtig. Heel fijn.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!