Vakkundig en op gemak gesteld perfect

Zeer professioneel geholpen Met alle rust en uitleg

Duur

Voor 15 min een beetje nakijken vind 58.31 euro veel geld voor een paar tanden. En dan nog durven vragen ,kom je over een half jaar weer.

Deskundige vakmensen met geduld

Ondanks angst voor tandartsen gaven zij het gevoel welkom te zijn en tijd voor je te nemen door de rust en kennis wat er gedeeld werd waren de de behandelingen goed te doen

Goed advies is belangrijk zeker als het om je tanden en kiezen gaat. Daar ben ik bij Jos aan het goede adres.

Vakkundig

ok

Prettig, ontspannen afspraak

Geen stress

Ik ben altijd dik tevreden over mijn behandelingen

liefdevol

Ondanks dat ik toch altijd met een beetje schrik naar mijn liefdevolle tandhyginiste ga omdat ze iedere keer moet prikken in de ruimte tussen implantaat en tandvlees dat niet prettig aanvoelt. Maar ze doet het geweldig en met zorg voor de patiënt. Bovendien geeft ze altijd goed advies wat en hoe ik nog beter zou kunnen doen. Geweldig .

prettige behandeling attent en duidelijk plan

kon snel terecht na melden gevoelige kies

Goede ervaring

Rustig geholpen

Prettig, vriendelijk en persoonlijk.

Prettig, vriendelijk en persoonlijk. Veel gedult met kinderen maar pakt wel door waar mogelijk. Top tandarts. Wel erg jammer dat er steeds een andere assistente bij staat. Dat maakt het dan weer minder persoonlijk en spannender voor onze kinderen. Dat zou beter kunnen.

Vriendelijke en professionele tandheelkundige hulp

Eerst op tijd door Brenda tandsteen verwijderd en goed advies over onderhouden gebit. Daarna gelijk door naar Michael voor foto en controle. Beiden zijn bijzonder vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Het bezoek was, gelukkig, weer kort.

Fijn dat je zelf in kunt checken en niet bij de balie in de rij hoeft te staan. Wachttijd was ook acceptabel. Personeel is erg aardig en alles ziet er netjes uit. Eén minpunt, mijn man krijgt wél, via zijn mail, een herinnering van zijn afspraken. Ik krijg nooit een herinneringsmail. Staat ook niet bij spam. Waar het fout gaat??? Daarentegen krijg ik altijd van, Tandarts.nl nieuwsbrief wel mail, en mijn man niet. Ra Ra.

heel kundig

is heel betrokken en heel kundig

Duidelijke uitleg door implantoloog

Jammer dat het een kwartier uitliep. Verder duidelijke uitleg door implantoloog.

Dinsdag gebracht en Woensdag weer klaar de prothese geweldig.waren vriendelijk .

geweldig

vanwege loszittende tand gebeld, kon direct 's middags nog terecht!

Geruststellend

Vanwege mijn angst voor de tandarts zat ik gespannen in de stoel. Zowel bij de tandarts als mondhegieniste. Bij beide afspraken stelden ze me gerust en hielden ze rekening met mij. Het was een prettige ervaring en zodoende heeft deze ervaring een deel angst weggenomen.

Afspraak begon op tij. Professioneel en aardig personeel.

Professioneel en geruststellend

Vertrouw de analyse

Fijne praktijk

Altijd vriendelijk te woord gestaan, vak mensen

Ontspannen, gezellig, vriendelijk!

Niet het ' moet naar de tandartsgevoel'!

ze zijn er allemaal heel vriendelijk goed Team

Altijd vriendelijk en wordt goed geholpen

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!