Goed en vriendelijk personeel

Altijd goed behandeld

Gewoon goed !

Michael is uitstekend! De assistente behoorlijk pijnlijk. ( zonder sorry )

Geen fijne ervaring gehad

Ik zit al jaren lang bij jullie praktijk, erg fijne praktijk met aardig personeel. Behalve de afgelopen keer dat ik ben geweest (15-12). Ik werd geroepen en mocht gelijk plaats nemen. Mijn eigen tandarts Lara is met zwangerschapsverlof en nu had ik opeens iemand anders. Ze stelde zich niet voor, geen hand helemaal niks. Ik dacht zelf dat zij een assistent was, want normaal gesproken kijkt de assistente altijd eerst en daarna komt de tandarts, maarja dat was dus blijkbaar niet. Vervolgens ik ga in de stoel liggen en ze begint. Ze verteld helemaal niks, ik hoor altijd gelijk van lara of ik gaatjes heb of niet en nu moest ik er zelf om vragen. Normaal gesproken word mij verteld wat ze gaan doen in mijn mond, maar deze keer werd mij helemaal niks verteld. Ze ging met een borsteltje in mijn mond ( geen idee waarom), vervolgens lieten al die haartjes los in mijn mond? Ik vraag mij af of het dan wel een nieuw borsteltje is geweest. Ze ging het er met water wel even spoelen, daarna weer opzuigen maar dat ging niet erg goed, het apparaat bleef aan mijn wang zitten, waardoor al het water als nog langs mijn mond naar buiten kwam. Niet erg fijn op mijn kleren. Tuurlijk kan het een keer gebeuren, maar dan verwacht ik wel een excuses. Ik weet dus niet hoe deze mevrouw heet , en of ze uberhaupt wel tandarts is of een assistent maar ik hoef haar niet meer te hebben!

Gewoon zoals altijd supergoed

Bij Sandra geweest en zoals altijd vriendelijk ontvangen en de behandeling was ook vakkundig.

snel en vakkundig geholpen

Mooi traject doorlopen gedurende aantal jaren. Afgesloten met implantaten. Volgens planning en begroting.

Uitstekend geholpen

Fijne en prettige begeleiding van A tot Z

Geruststellend

Ben heel tevreden over deze tandartspraktijk. Vertellen goed wat ze gaan doen, en doen dit rustig en stellen je goed op je gemak.

nooit geen wachttijden ,

Perfect geholpen en alles op tijd

Alles perfect geregeld

zie beoordeling

Vriendelijk en zeer professioneel

Fijn centrum.

Vriendelijke en vakkundige medewerkers. dik tevreden.

Er wordt de tijd voor je genomen

Voor mensen met angst of fobie voor de tandarts een fijne plaats om je te laten behandelen

Uiterst vriendelijk en deskundig.

Deskundige behandeling en vriendelijk personeel.

Goed gegaan

Niet lang hoeven te wachten. De behandeling is heel serieus en met aandacht gedaan

Rayna is een fijne dame om als mondhygienist

ze stelt me gerust, en doet enorm haar best om voorzichtig te werken. Ik merk dat mijn tandvlees stdeeds gevoeliger wordt en dat dit niet ten goede van mijn tandarts angst komt.

Omdat ik last had van mijn tandhalzen werd eerst voorzichtig begonnen en daarna wad harder!

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Zeer vriendelijk en kundige mensen. Kom hier al jaren en dat bevalt mij prima. Je wordt hier altijd op je gemak gesteld en ze leggen altijd heel goed uit wat er moet gebeuren.

vriendelijk geduld begrip

hier nemen ze de tijd, heb je niet iedere week een andere behandelaar en snappen ze dat niet iedereen even makkelijk naar de tandarts gaat.

ben blij dat het weer gedaan is. Mijn implantaten hebben toch ook een nadeel met mijn tandsteen

Maar gelukkig heb ik een hele lieve Hygiëniste die met zorg haar taak uitvoert. Chapeau

goede behandeling

vriendelijke ontvangst en goede behandeling

Prima weer een schone, frissen mond.

Goede behandeling mondhygienste en tandartsbezoek gehad.

Goed geholpen

Aardige tandartsen en goed geholpen

Assistente aan telefoon en Michael prima

Prima Fijne tandarts en adequaat

Zeer positief

Na 15 jaar niet naar de tandarts geweest te zijn, nu toch de stop gezet. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!